"Rammstein" pieprasa papildus skatuves strādniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamās nedēļas sākumā "Arēnā Rīga" sāksies apjomīgi sagatavošanās darbi vācu grupas "Rammstein" koncertam, lai skatītājiem 4.martā Rīgā nodrošinātu iespaidīgu grupas šovu, aģentūru LETA informēja koncertaģentūras "FBI" sabiedrisko attiecību koordinators Kristaps Kārkliņš.

Pie koncerta tehniskās nodrošināšanas plānoto 100 darbinieku vietā darbosies 200 cilvēku liela komanda. Tik liels skaits tehniskā personāla nepieciešams, lai sagatavotu 44 tonnas smago skatuvi, kā arī skaņas, gaismu un specefektu tehniku, kas sver vēl 38 tonnas.

"Rammstein" koncerts var lepoties ar smagāko skatuvi, kas jebkad uzstādīta "Arēnā Rīga". Pirmo reizi koncertaģentūras vēsturē milzīgās un sarežģītās skatuves konstrukcijas dēļ, kas nepieciešama grupas šovam, arēnā būs speciāli jālīdzina grīdas.

"Rammstein" skatuve atšķirībā no citiem koncertiem tiek montēta nevis zāles galā, bet vidū. Tikai pēc tam, kad skaņas, gaismu un specefektu tehnika tiks pacelta pie griestiem, skatuve ar ritošas konstrukcijas palīdzību tiks pārbīdīta uz nepieciešamo vietu zāles galā.

Grupas "Rammstein" koncerts būs tehniski sarežģītākais un vizuāli iespaidīgākais šovs arēnas vēsturē. Koncertam nepieciešamā skaņas, gaismu un specefektu tehnika uz Latviju tiks piegādāta 27 kravas automašīnās, kas ir absolūts rekords starp visiem Rīgā notikušajiem koncertiem, uzsvēra Kārkliņš.

Jau ziņots, ka "Rammstein" Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma "Liebe ist für alle da" popularizēšanas tūres laikā.

Pirms "Rammstein" uzstāšanās publiku "Arēnā Rīga" iesildīs mūziķis Endijs La Plega ar savu grupu "Combichrist".

Biļetes uz "Rammstein" koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā "www.ticketpro.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu