Čārlijs Šīns turpina filmēties (11)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieris Čārlijs Šīns atgriezies pie darba televīzijas seriālā "Two and a Half Men" un, neraugoties uz neseno arestu, skatītāji un televīzijas tīkls izrāda viņam savu atbalstu, paziņojis seriāla producents.

Kā ziņots iepriekš, Ziemassvētkos Kolorado štata slēpošanas kūrortā Espenā Šīns uzbruka savai sievai, draudot viņai ar nazi. Aktieris tika arestēts, bet pēc tam atbrīvots pret drošības naudu. Viņš tiek turēts aizdomās par draudiem, otrās pakāpes uzbrukumu un īpašuma bojāšanu. Šīna sieva Brūka pavēstīja policijai, ka aktieris draudējis viņai, pielicis nazi pie rīkles, tomēr pats Šīns noliedz šo apsūdzību.

Kā atklāja seriāla radītājs un izpildproducents Čaks Lors, Šīns atgriezies darbā un mēģinājumi notikuši veiksmīgi. Pēc viņa teiktā, aktierim iet tik labi, cik vien iespējams šādos apstākļos. "Mēs uzņēmām epizodi skatītāju klātbūtnē, un tas bija ļoti veiksmīgi."

Seriāla uzņemšanas grafiks aresta dēļ nav ticis izmainīts, norādījis Lors. Televīzijas tīkla CBS vadības pārstāve Nina Taslera norādīja, ka tīkls ar izpratni izturas pret faktu, ka "šī lieta Čārlijam ir ļoti personīga un privāta".

Pagājušajā rudenī CBS ieņēma identisku pozīciju, ka "izrādei jāturpinās", kad Deivids Letermens atzinās, ka viņam bijuši ārlaulības sakari ar raidījuma darbiniecēm un ka šis fakts kļuvis par izspiešanas mēģinājuma iemeslu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu