Laima Vaikule atklāj, kāpēc sākusi dzert un smēķēt tikai pēc 40 gadu vecuma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pašmāju un Krievijas estrādes dīva, dziedātāja Laima Vaikule (64) pirms pašas rīkotā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala 2018» aprunājās ar žurnālu «Ieva» - intervijas laikā viņa atklāja, ka lielāko daļu savas dzīves atturējusies no apreibinošu un atkarību izraisošu vielu lietošanas, taču viss mainījies, pārkāpjot 40 gadu slieksnim.

«Tas sākās pēc slimības. Ir tāds teiciens - jo tuvāk tu esi Dievam, jo vairāk tevi pārbauda sātans. Es iedzēru šampanieti un pamanīju - vai, cik tas labi atslābina! Bet pēc tam jokojot sāku smēķēt. Tas viss notiek tā mierīgi, tu domā, ka tas nav tavs un tev nekas nenotiks, nesaprotot, ka nikotīns ir narkotika. Visīsākās iedarbības narkotikas - tikai divdesmit minūtes. Alkohols gan ne - to es lietoju ļoti reti,» izdevumam atzina slavenība.

Kā jau ziņots, festivāls «Laima Rendezvous Jūrmala 2018» Dzintaru koncertzālē norisināsies no 19. jūlija līdz 22. jūlijam, un tajā izskanēs četras koncertprogrammas - atklāšanas koncerts, «Mīlestības vakars», «Hitu vakars» un galā koncerts.

Festivālā piedalīsies 14 dejotāji mākslinieces Ļenas Koljadenko režijā. Pagājušajā gadā trupa izpildīja dejas pavadījumu Iļjas Lagutenko dziesmai, priekšnesumu Allas Pugačvas «Mērijai», kā arī fonu dziesmai «Mēness akmens», taču šogad dejotāji uzstāsies kopā ar katru atklāšanas pasākuma mākslinieku.

«Trupas priekšnesumi, īpašais deju stils un kolektīva harisma apbur skatītājus jau vairāk nekā piecpadsmit gadus. Dejotāju sasniegumu vidū: partnerība Makao ar leģendāro «Cirque du Soleil» režisoru Franko Dragono, kopdarbs ar ASV burleskas zvaigzni Ditu fon Tīsu, labāko deju laukumu iekarošana un piedalīšanās populāru mūziķu videoklipos. Viņu atklātība, drosme, pat zināma bezkaunība ir apbrīnas vērta. Baleta fenomens ir nemitīga eksperimentēšana,» festivāla viesmāksliniekus aprakstīja pasākuma rīkotāju pārstāve Madara Miezīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu