Ekskluzīvā melnā ballītē izmeklēti viesi svin švītīga restorāna gada jubileju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Bazalijs

13. jūlijā Rīgas Panāzijas virtuves restorāns «RestBar Mo» sāka savas pirmās dzimšanas dienas ballīšu sēriju ar «Black Party» uz plašās vasaras terases ar skatu uz Daugavu.

Ballītē dominēja melnā estētika - sākot ar noformējumu un beidzot ar vakara firmas kokteili. Ekskluzīvi tieši «Black Party» ballītei māksliniece Diāna Radeiko un Latvijas zīmols «Tagil» radīja limitētu melno T-kreklu sēriju. Vakara speciālie viesi bija dīdžejs Juri Konradi un pašmāju repa zvaigzne Ansis.

«RestBar Mo» tika atvērts 2017. gadā un uzreiz iekaroja Panāzijas virtuves cienītāju sirdis. Restorānā eleganti savijas Japānas, Indijas, Malaizijas, Taizemes un Ķīnas kulinārās tradīcijas. Līdztekus virtuvei un bāram restorānā «RestBar Mo» ir īpaša atmosfēra, kuru veido pārdomāts, smalks interjers, profesionāla komanda un jaunas kulinārās idejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu