«Skudrcilvēks un Lapsene» startē ar 76 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros veiksmīgi startējusi asa sižeta komiksu filma «Skudrcilvēks un Lapsene» («Ant-Man and the Wasp»), ziņo «collider.com».

Filma, kurā redzami tādi aktieri kā Pols Rads un Evandželina Lilija (Evangeline Lilly), kā arī kino veterāni Maikls Duglass, Mišela Feifere, Lorenss Fišbērns, nedēļas nogalē iekasējusi 76 miljonus ASV dolāru. Lai arī kino industrijas eksperti prognozēja labāku startu, filma tāpat uzrādījusi labāku rezultātu nekā iepriekšējā lente «Ant-Man», kas pirmajā nedēļā iekasēja 57 miljonus.

Anotācija: Skots Lengs (Pols Rads), zināms kā Skudrcilvēks, nopelnījis tiesības kļūt par Atriebēju komandas biedru, taču vēlme būt kopā ar savu meitu notur viņu dzimtajā Sanfrancisko līdz brīdim, kad Skudrcilvēka brīnumainā kostīma autors aicina Skotu doties jaunā un bīstamā uzdevumā. Cīņā ar ienaidnieku Skudrcilvēkam nāk palīgā viņa jaunā pāriniece Lapsene.

Otrajā vietā nemainīgi animācijas filma «Lieliskie 2» (Incredibles 2), savukārt pagājušās nedēļas līderis - piedzīvojumu filma «Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste» (Jurassic World: Fallen Kingdom) - numur 3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu