Rakstniece Karīna Račko atklāj, ko varam sagaidīt no viņas trešā erotiskā romāna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zobārste un rakstniece Karīna Račko, kura sarakstījusi jau divus bestsellerus - “Saplēstās mežģīnes” (2017) un “Debesis pelnos” (2018) – šā gada rudenī laidīs klajā savu trešo grāmatu.

Intervijā ar “Apollo” viņa atklāja, ka arī viņas nākamajā darbā netrūks pikantu seksa ainu un attiecību līkloču: “Sižeta pamatā būs stāsts par mīlestību, taču salīdzinājumā ar pirmajiem diviem romāniem ievērojami atšķirsies gan abu galveno varoņu dzīvesveids, gan attiecību modelis. Kad darbu pie trešās grāmatas biju tik tikko sākusi, jau solīju, ka arī tā, līdzīgi „Saplēstajām mežģīnēm”, vēstīs par aizliegtu attiecību spēlēm, taču pilnīgi citā līmenī. Romānā ir daudz pārdomu par grēku, egoismu un sirdsapziņu, par izvēlēm, ko vada varbūtības un šķietamības, jo to ietekme uz dvēseli daudzējādā ziņā pārspēj patiesības spēku. Trešās grāmatas galvenie varoņi ir divi jauni cilvēki, kuri jūtas apmaldījušies dzīvē un viens caur otru mācās iepazīt paši sevi. Ceļā uz savas personības un jūtu izpratni netrūkst spēcīgu kaislību, tumšu intrigu un sarežģītu savstarpējo attiecību līkloču. [..] Lai arī jaunajā darbā apcerēta naudas loma cilvēka dzīvē, galvenais varonis šoreiz nebūs miljonārs. Arī galvenā varone nepavisam neatbildīs ierastajam priekšstatam par tipisku romantiskās literatūras Pelnrušķīti.”

Sarunā ar “Apollo” viņa atklāja, ka intensīvā darbā katra no grāmatām tapusi apmēram pusgada laikā.

Pilnu interviju ar rakstnieci lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu