Linda Leen 39. dzimšanas dienā dalās ar savām atklāsmēm par dzīvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašmāju šarmantajai dziedātājai Lindai Leen jeb Lindai Lezdiņai 26. jūlijā apritēja 39. gadi. Šajā skaistajā dienā viņa saviem faniem atklāja, ko novēl sev un citiem.

“Dienas beigās (vai šinī gadījumā- sākumā) lielākā bagātība, kas vien mums var piederēt, ir attiecības ar cilvēkiem. Tās sniedz visvairāk prieka un reizēm vilšanos, vissiltāko pieķeršanās, piederības un dažkārt - atšķirtības sajūtu. Tās atbild par abām - gan laimes, gan sāpju asarām un liek justies mums laimīgiem un pa reizei gāzt pārcilvēcīgus izaicinājumu kalnus. Laikam tāpēc, ka tas mums ir visu svarīgāk un dārgāk, dvēseles izdzīvošanas jautājums. Mīlestība ir dzīvība. Un otrādi. Es novēlu sev (un Tev, ja vēlies pievienoties šinī vēlējumā) jaunajā dzīves gadā spēju vairāk atraisīt sevī un apkārtējos miera, patiesas sapratnes un prieka sajūtu un sastapt, apjaust un lolot vēl kādus dvēseles radiniekus, ar ko kopā iet cauri dzīves skaistajiem un arī mācību brīžiem. P.S. ģimenes portrets - tradicionāli starp abu putnēnu dzimšanas dienām,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta dziedātāja, pozējot kopā ar mammu Benitu un brāli Mārci.

 

Dienas beigās (vai šinī gadījumā- sākumā) lielākā bagātība, kas vien mums var piederēt, ir attiecības ar cilvēkiem. Tās sniedz visvairāk prieka un reizēm vilšanos, vissiltāko pieķeršanās, piederības un dažkārt-atšķirtības sajūtu, tās atbild par abām- gan laimes, gan sāpju asarām un liek justies mums laimīgiem un pa reizei gāzt pārcilvēcīgus izaicinājumu kalnus. Laikam tāpēc, ka tas mums ir visu svarīgāk un dārgāk, dvēseles izdzīvošanas jautājums. Mīlestība ir dzīvība. Un otrādi. Es novēlu sev (un Tev, ja vēlies pievienoties šinī vēlējumā) jaunajā dzīves gadā spēju vairāk atraisīt sevī un apkārtējos miera, patiesas sapratnes un prieka sajūtu un sastapt, apjaust un lolot vēl kādus dvēseles radiniekus, ar ko kopā iet cauri dzīves skaistajiem un arī mācību brīžiem:) p.s.ģimenes portrets- tradicionāli starp abu putnēnu dzimšanas dienām;)

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Kā zināms, pēdējo reizi ar muzikāliem jaunumiem Linda priecēja maija vidū, laižot klajā savu pirmo autordziesma latviešu valodā un tās video versiju.

"Šis ir pirmais manis rakstītais teksts manai mūzikai latviešu valodā. Ideja atnāca pie manis dziesmas titulfrāzes veidā un “Koncerti pusgaismā”, kuros lasu savu autordziesmu atdzejojumus latviski, mani pamudināja un iedrošināja šo domu piepildīt un pabeigt," tā dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu