Katrīna Gupalo atklāj, kāpēc netic laulībām (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

​Talantīgā pianiste un dziedātāja Katrīna Gupalo, kura pavisam nesen kāpa uz “Laima Rendezvous Jūrmala” skatuves, sarunā ar TVNET pastāstīja, ka neredz jēgu iestūrēšanai laulības ostā.

Es dzirdēju, ka netici laulībām – kāpēc tā?

Es šajā ziņā esmu mūsdienīga meitene – man liekas, ka tomēr mēs esam 21. gadsimtā.

Labi, bet precībām mēdz būt arī citi iemesli, izņemot tikai mīlestību, piemēram bērni vai kopīgi īpašumi, mantas.

Tas ir drošāk, bet drošība un miers man nav pats svarīgākais. Man ir svarīgākas lielas, trakas jūtas, nestabilitāte – tad es varu rakstīt dziesmas. Ja man būtu normāla, mierīga, pilnībā sakārtota dzīve, ko es uzrakstītu? Neko es neuzrakstītu!

Laulību ir viegli noslēgt, bet tajā pašā laikā arī šķirto laulību skaits ir ievērojams.

Nu, re. Kāpēc lieku reizi pasi smērēt? Labāk to darīt ar vīzām! Kā jau es teicu, man patīk, ka nav viss līdz galam pateikts, neviens nevienam nepieder, bet paliek kopā pēc brīvas gribas. Kad spēle ir galā - tas vairs nav interesanti. Labāk, ka attiecībās paliek šī uguntiņa. Būs vai nebūs līdz kapa malai - to lai rāda dzīve.

Vai vari dalīties ar vienu padomu par attiecībām? Kā nepazaudēt interesi vienam par otru?

Man liekas, ka ļoti svarīgi ir tas, ka cilvēki dara kaut ko kopā, jo tas “mīlas viesulis” un “pirmais trakums” pāriet pēc kāda laika. Ja nav nekas cits bez sākotnējās ķīmijas, tad būs grūti saglabāt attiecības. Ja cilvēkus kaut kas tiešām stipri vieno, vai tie ir bērni, darbs, kopīgi hobiji, tad tas arī saturēs pāri kopā. Ir svarīgi, lai varat būt ne tikai labi mīļākie, bet arī labi draugi.

Kā zināms, Gupalo ar mīļoto vīrieti, virtuozo pianistu Andreju Osokinu ir pazīstami jau kopš skolas laikiem, bet romantiskas attiecības abus vieno jau piecus gadus.

Jau 3. augustā muzikālais projekts "Katrīna Gupalo & The Black Birds" priecēs klausītājus pašā Rīgas cetrā “Origo Summer Stage".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu