Par godu Mēness aptumsumam sarīkota smalka ballīte sarkanos toņos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas Panāzijas virtuves restorāns “RestBar Mo” turpināja sava pirmā gada jubilejas pasākumu sēriju, piektdien, 27. jūlijā, sarīkojot krāsu ballīti - “Red Challenge. Fearless Party”.

Aizvadītais pasākums sakrita ar mēness aptumsumu, un vakara noslēgumā viesi varēja vērot sarkano mēnesi no restorāna vasaras terases.

Kulta kokteiļi “Bloody Mary” un “Strawberry & Basil” profesionālās bārmeņu komandas autorizpildījumā, izmeklēti un pikanti restorāna šefpavāra seti uz vecpilsētas panorāmas fona - ballītes ugunīgā atmosfēra drosmīgi atbalsojās tuvākajā apkārtnē, atklājot visas sarkanā nokrāsas.  

Ballītes īpašā viešņa bija Krievijas dziedātāja Olga Greco, kas apbūra viesus ar savu juteklisko un atmosfērisko balsi, savukārt vakara vadītājas loma bija uzticēta Ievai Adamss. Latvijas grafiķis Erik Chmil kopā ar zīmolu “Tagil” šim vakaram bija sagatavojuši ekskluzīvu mākslas performanci, publikas acu priekšā veidojot spilgti sarkanus dizaineru kreklus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu