Boksa menedžeris no Krievijas publiski ķengā Briedi, saucot par gļēvuli, skopuli un sliktu cilvēku (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Boksa menedžeris Als Siesta jeb Alberts Hačaturovs no Krievijas publiski nosaucis Latvijas veiksmīgāko bokseri Mairi Briedi un viņa menedžeri Raimondu Zepu par nepateicīgiem, negodīgiem, naudaskāriem, skopuļiem, gļēvuļiem, neliešiem un sliktiem cilvēkiem.

Viņš sociālajos tīklos ievietotā video paziņoja, ka visi Briedim palīdzējuši, kā vien varējuši, ziedojuši laiku un naudu, bet, kad bokseris nonācis “augšā”, notikusi “atbrīvošanās no cilvēkiem”, veicot arī darījumus aiz palīgu mugurām.

“Es tevi aizvedu uz boksa supersēriju. Es! Tu izdarīji nesmuki, netīri, aiz manas muguras sāki darīt sliktas lietas, tāpat kā savā karjeras sākumā. [..] Tu tāds pats arī esi palicis un vienmēr esi bijis tāds. Mēs to par tevi zinājām. Par tevi to zina visa Latvijas bokseru kopiena. Mani brīdināja, bet es neklausījos, jo man bija darbs, es biju apņēmies tevi par pasaules čempionu un es tevi padarīju par pasaules čempionu. Es pēc cīņas ar Usiku teicu, ka es tevi īsā termiņā atkal padarīšu tevi par čempionu – bet tu domā tikai par naudu. Kad ļaudis domā tikai par naudu, viņiem tās nav, saproti. Skopums rada nabadzību. [..] Tu zini, ka tev nav taisnība. Visi to zina. Mans rezumē ir tīrs,” stāstīja Hačaturovs, piebilstot, ka ticis izmantots.

Kamēr Briedis bauda atpūtu ar ģimeni, viņa menedžeris žurnālam “Privātā Dzīve” sniedza savu komentāru par notikušo: ”Mēs ar Mairi šo video esam noskatījušies. [..] Krievijas pilsonis Alberts Hačaturovs vairākas reizes ir piedalījies sporta sacensībās, kurās startēja Mairis Briedis, rīkošanā, kā arī ir kārtojis ar sacensību rīkotājiem dažādas formalitātes, to skaitā organizējis norēķinus. Vēlāk viņš izteica vēlmi kļūt par ekskluzīvu Maira Brieža pārstāvi, noslēdzot atbilstošu līgumu. Šis piedāvājums tika noraidīts, un pārstāvības līgums netika parakstīts. Mums ar viņu līgumattiecību nav!»

Zeps izdevumam komentēja, ka Als Siesta esot mēģinājis Briedi apzagt, veicot nepārskatāmas naudas plūsmas, turklāt esot pārvērtējis savu nozīmīgumu Latvijas labākā boksera dzīvē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu