"Supermena" aktrises nāves iemesls - pašnāvība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpics

Amerikāņu varoņa Supermena lielās mīlestības atveidotāja Margo Kidera (Margot Kidder) izdarījusi pašnāvību, trešdien atklāja viņas meita Megija Makgveina. Atgādinām, ka aktrise 69 gadu vecumā tika atrasta mirusi 13. maijā ASV Montānas štatā.

Kideras menedžere Camilla Fluxman Pines īsi pēc nāves paziņoja, ka aktrise mirusi miegā. Tagad policijas izplatītais ziņojums apliecina, ka aktrises nāves iemesls bija "narkotiku un alkohola pārdozēšana".

Kidera Luisas Leinas lomā iejutās četrās Supermena kinosāgas filmās. Pirmā no tām – "Superman" – uz lielajiem ekrāniem iznāca 1978. gadā. Tai sekoja vēl trīs turpinājumi "Superman II", kas iznāca 1980. gadā, "Superman III", kas pie skatītājiem nonāca trīs gadus vēlāk, un "Superman IV: The Quest for Peace", kas uz lielajiem ekrāniem iznāca 1987. gadā.

Galveno supervaroņa lomu filmā atveidoja aktieris Kristofers Rīvs, kurš 2004. gadā mira infekcijas izraisītu komplikāciju dēļ.

Karjeras vēlākajā posmā Kidera atveidoja lomas mazāka vēriena kinoprojektos un televīzijas seriālos.

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis: 67222922 vai 27722292.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu