Reperis Treviss Skots otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Populārā amerikāņu repera Trevisa Skota (Travis Scott) albums "Astroworld" otro nedēļu pēc kārtas saglabājis 1. vietu ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietā, ziņo "billboard.com". 

"Astroworld" seko 2016. gada albumam "Birds in the Trap Sing McKnight", kas iekaroja ASV albumu topa 1. vietu, kā arī kopdarbam ar reperi Kuavo (Quavo) no Atlantas hiphopa apvienības "Migos" - "Huncho Jack, Jack Huncho".

Nedēļas griezumā albums pārdots 205 000 vienību.

Jaunajā 17 dziesmu platē piedalās tādi urbānās mūzikas smagsvari kā Frenks Oušens (dziesmā "Carousel"), Dreiks ("Sicko Mode"), basists "Thundercat", Kevins Pārkers no grupas "Tame Impala", Farels Viljamss (Pharrell Williams) un The Weeknd.

Treviss Skots
Treviss Skots Foto: publicitātes

2. vietā repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) ar savu jaunāko albumu "Queen". Nedēļas griezumā albums pārdots 185 000 vienību, kas tomēr nav ļāvis iekarot 1. vietu.

Dreika "Skorpions" numur 3.

Arī 4. vietā hphopa ieraksts - repera Trippie Redd albums "Life’s a Trip".

Mūžībā aizgājušās soula karalienes Areta Frenklinas (Aretha Franklin) labāko dziesmu izlase "30 Greatest Hits" atgriezusies topa 7. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu