Harija Potera lomas atveidotājs Daniels Redklifs (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Harija Potera lomas atveidotājs Daniels Redklifs, pateicoties filmas veiksmei, ir iestājies superbagāto pusaudžu klubiņā. Par pēdējo filmu Harijs Poters un Uguns biķeris viņam tika samaksāti 8 miljoni sterliņu mārciņu.

Kā raksta "The Daily Telegraph", čeks par šādu summu padarījis Danielu par vienu no bagātākajiem pusaudžiem Lielbritānijā, un viņš iekļuvis superzvaigzņu kategorijā, kur kādreizējais līderis bija Makolejs Kalkins, kurš par filmām "Viens mājās" pavisam nopelnīja 25 miljonus dolāru. Atgādināsim, ka gluži nesen ceturtā Harija Potera filma piedzīvoja pirmizrādi 19 valstīs un kļuva par ienesīgāko nedēļas nogales filmu. Harijs Poters un Uguns biķeris vienas nedēļas nogalē pasaulē nopelnīja 181,4 miljonus dolāru, ieskaitot 101,4 miljonus ASV. Tādā veidā tika pārsisti iepriekšējo filmu ieņēmumu rekordi.

Jāpiebilst, ka filmas budžets bija 130 miljoni dolāru.

Daniels papildinās rindu, kurā jau ir lasāmi 19 gadus vecās dziedātājas Šarlotes Čērčas, 17 gadus vecā mūzikas zvaigznes Džosas Stounas, deviņpadsmitgadīgās aktrises Keiras Naitlijas un 20 gadus vecā futbolista Veina Rūnija vārdi. Tāpat šajā klubā ir tādi miljonāri kā Kriss Filips (17 gadi), interneta biznesa īpašnieks, un 19 gadus vecais dizainers Karls Čērčils. Džosas Stounas iekrājumi pieauga par 5 miljoniem sterliņu mārciņu, kad viņa kļuva par firmas Gap reklāmas seju, nomainot zvaigzni Sāru Džesiku Pārkeri. Keira Naitlija, kuras iekrājumi pārsniedz 7 miljonus dolāru, kļuva slavena pēc britu kinofilmas "Iesit kā Bethems". Šobrīd aktrise filmējas "Karību jūras pirāti" turpinājumā.

Pēc mediju domām, veiksme nav atstājusi negatīvu iespaidu uz Harija Potera zvaigzni Danielu Redklifu. „Ja par bērnību var uzskatīt laiku, kad tevi aplenc cilvēki, ar kuriem tev patīk pavadīt laiku, un kad tu esi laimīgs, tad man ir tieši tāda bērnība,” aktieris nesen sacījis kādā intervijā.

Daniela finanses uzrauga viņa vecāki – Alans un Mārsija. Daniels teic, ka viņš nemaz nezinot, cik nopelna. „Taisnību sakot, man nav ne jausmas, cik naudas man ir šobrīd,” viņš saka. „Un tas laikam ir pareizi. Nauda noteikti nav tas, kas kaut kādā veidā mainītu manu attieksmi pret apkārtējo pasauli.”

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu