"Mumij Troļ" solists Lagutenko iegādājies daļu ēkas Vecrīgā (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas rokgrupas "Mumij Troļ" solists Iļja Lagutenko kopā ar trīs Latvijas uzņēmējiem iegādājies dzīvojamo ēku Vecrīgā, Jaunielā 24, kur līdz šim atradās kinoteātris "Kinogalerija".

Ēku plānots rekonstruēt, un tā iegādāta saimnieciskās darbības veikšanai.

Kā liecina zemesgrāmatas dati, pa ceturtdaļai ēkas pieder Ērikam Voroncovam un Sergejam Sarkisovam, vienas astotās daļas īpašnieks ir Lagutenko, bet trīs astotās daļas īpašuma pieder Arkādijam Krasovickim.

Ēka par 1 436 305 latiem ir ieķīlāta AS "Rietumu banka".

Krasovickim piederošajā uzņēmumā SIA "Kolonāde" informēja, ka ēka iegādāta saimnieciskās darbības veikšanai. Plānots, ka namā tiks veikta rekonstrukcija, kuras laikā arī tiks lemts par tās tālāko izmantošanu.

Jau ziņots, ka no 23.decembra kinoteātris Jaunielā tiks slēgts un turpmāk SIA "Kinogalerija" visas filmas demonstrēs kinoteātrī "K.Suns". "Kinogalerijas" direktore Aīda Zviedre skaidroja, ka šāds lēmums saistīts ar pārmaiņām, kas plānotas Jaunielas 24. namā, kur uzņēmums līdz šim īrēja telpas.

Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija liecina, ka Lagutenko bez šā īpašuma Latvijā pieder arī 50% izklaides industrijas kompānijas SIA "Lisa Baltija" daļu.

Kā ziņots, "Mumij Troļ" jau vairākus gadus dziesmas ieraksta Latvijas studijās, te tiek filmēti arī grupas dziesmu videoklipi. Lagutenko Rīgā pieder dzīvoklis un rozā kabriolets ar numurzīmi "MEAMUR".

Mūziķis vairākkārt uzsvēris, ka Rīga viņam ir mīļa pilsēta, kurā vienmēr patīkot atgriezties.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu