Sākas mūzikla "Autoplanēta" izrādes (103)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

"Skonto" hallē piektdien sāksies Mārtiņa Freimaņa un Kārļa Anitena mūzikla "Autoplanēta" izrādes.

Mūziklā satiksies līdz šim kopā nedzirdēti un neredzēti populāri skatuves mākslinieki. Gaidāms, ka izrādē būs mīlas dziesma Laura Reinika un Karīnas Tatarinovas izpildījumā, hiphops Ozola un Katrīnes Pasternakas, kā arī Ozola, Mārtiņa Freimaņa un Arta Robežnieka izpildījumā. Kopā muzicēs arī Intars Busulis, Yana Kay, Ance Krauze, Katrīna Pasternaka, Vanilla un Amber.

Autori uzskata, ka, iespējams, par tautā iemīļotu skaņdarbu no šīs izrādes kļūs "Zaigas dziesma", ko izpilda kolorīts ansamblis – Indra Burkovska, Ance Krauze, Vanilla, Amber un Gundars Silakaktiņš.

Mūziklā "Autoplanēta" galvenajās lomās iejutīsies desmit automašīnas un populāri skatuves mākslinieki, kas atveidos šo automašīnu dvēseles.

Lomu sadalījums – Lauris Reiniks un "Hyundai Coupe", Artis Robežnieks un "Lexus GS", Karīna Tatārinova un "Toyota Aygo", Mārtiņš Freimanis un "Renault Coupe – Cabriolet", Ozols un "Mercedes M", Jana Kay un "Citroen C4", Ivo Fomins un "Renault Laguna 2", Ance Krauze un "Hyndai Sonata", Katrīne Pasternaka un "Mazda 5", kā arī Intars Busulis un "Volkswagen Caddy". Izrādē piedalīsies arī Indra Burkovska, Voldemārs Šoriņš, Gundars Silakaktiņš, Amber, Vanilla, Didzis Eglītis, Aigars Ozoliņš, Ilze Vītoliņa un citi.

Izrādes režisori ir Didzis Eglītis un Volemārs Šoriņš, scenogrāfs – Aigars Ozoliņš, kostīmu māksliniece – Ilze Vītoliņa, horeogrāfe – Anta Priedīte, gaismu režisors – Normunds Bļasāns, specefektu režisors – Andrejs Dubkovs, muzikālais producents – Midis, mūzikla direktors – Aigars Dinsbergs.

Speciāli mūziklam "Skonto" hallē tiks izbūvētas tribīnes ar 3000 sēdvietām. Mūzikla "Autoplanēta" pirmizrāde notiks 2. decembrī. Pārējās izrādes notiks 3. un 4. decembrī. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Komentāri (103)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu