Roberto Benīni televīzijas ziņu raidījumā izģērbjas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris un režisors Roberto Benīni intervijas laikā Itālijas televīzijas ziņu raidījumam negaidīti izģērbies puspliks.

Benīni, kurš 1998.gadā saņēma "Oskara" balvu labākās ārzemju filmas kategorijā par filmu "Life is Beautiful", televīzijas kanāla RAI ziņu raidījuma uzņemšanas laikā novilka kreklu un uzlika to ziņu vadītājam uz pleciem.

Pēc tam viņš pajokoja, ka Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni esot atkāpies no amata. Benīni arī piedāvāja televīzijas skatītājiem kompensēt iegādātās kinoteātru biļetes, ja kādam nepatiks viņa jaunā filma "The Tiger and the Snow", kuras darbība norisinās kara izpostītajā Irākā. Uzstājoties televīzijā, Benīni aizstāvēja dzeju un pauda nostāju pret karu, kas, pēc viņa vārdiem, "ir bezjēdzīgs un vulgārs".

Atklātais Berluskoni kritiķis Benīni, kurš pagājušo piektdien Romā vadīja protesta mītiņu pret Itālijas valdības lēmumu samazināt mākslai paredzēto finansējumu, ielēca kadrā aiz ziņu diktora un paziņoja: "Berluskoni ir atkāpies no amata!"

Pateicoties tam, ka Benīni bija redzams televīzijā skatītākajā raidlaikā sestdienas vakarā, viņš ieguva labvēlīgas atsauksmes no dažiem kritiķiem. "Ar savu neparastā improvizētāja māku viņš aizņēma vairāk nekā četras minūtes no televīzijas ziņām, uzdāvinot sev garu reklāmu," vēsta laikraksts "La Stampa".

Benīni arī agrāk ir izcēlies ar nebēdnīgiem izlēcieniem. 1999.gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā viņš, uzzinājis par iegūto balvu labākās ārzemju filmas kategorijā, uzrāpās uz sava krēsla atzveltnes un aplaudēja skatītājiem. Viņš togad saņēma arī balvu kā labākais aktieris.

Iepriekšējā reizē, kad Benīni piedalījās televīzijas ziņās, viņš uzrāpās uz diktora galda un viņu noskūpstīja. Kad Benīni piedalījās populārā televīzijas šovā, viņš, aizrautīgi apkampjot raidījuma vadītāju, gandrīz nogāza viņu zemē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu