Rādīs Krievijas trilleri "Samta revolūcija"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino "Coca – Cola Plaza" no 18. novembra demonstrēs Krievijas asa sižeta filmu "Samta revolūcija", kurā slepkavas lomu atveido latviešu aktieris Arnis Līcītis, pavēstīja filmu kompānijā "Acmefilm".

Filmas notikumi, kuros iesaistīti prezidenti, narkotīklu bosi, valsts aizsardzības vīri un slepenu organizāciju vadība, sākas ar šokējošu izrēķināšanos. Ierindas narkodīleris ar golfa nūju pārmāca savu padoto, jo viņa mobilo tālruni ne gluži legāli konfiscējis kāds slepenā dienesta aģents.

Apzinoties pārkāpuma un soda neatbilstību, viņš kļūst par pirmo filmas varoni, kurš uzdod jautājumu: ko mēs zinām par pasauli, kurā dzīvojam? Diemžēl meklēt atbildi viņam vairs nebūs lemts. Nevilšus atbildi uz jautājumu nāksies meklēt aģentam, kurš piesavinājās telefona aparātu, nenojaušot, ka tas var izrādīties bīstams. Seko strauji un aizraujoši notikumi - slepenie kodi, atrisinājumi, pakaļdzīšanās, jauni upuri.

Režisora Oļega Stepčenko filmā "Samta revolūcija" galvenajās lomās aktieri Aleksejs Kravčenko, Aleksejs Petruhins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu