Breds Pits un Andželina Džolija vairs neslēpjas? (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai Breds Pits un Andželina Džolija ir gatavi publiski atklāt savu romānu? Pēdējos pāris mēnešos abi redzēti tikai kopā.

13.augustā tapušās paparaci fotogrāfijas, kurās redzams Breds Pits ar Džolijas dēlu Medoksu braukājam ar bērnu motociklu aktrises Anglijas īpašumos (skat. fotogaleriju), raisa šaubas - vai Holivudas aktieru pāris tiešām ir tikai draugi.

Pāris nedēļas atpakaļ Andželina Džolija ar savu BMW mocīti (skat.fotogaleriju), devās uz Kanādas pilsētu Edmontonu, kur viņas draugs Breds Pits pašreiz aktīvi filmējas savā jaunākajā filmā ar garu nosaukumu - "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford".

Burj al–Arab
Kā izpētījis Lielbritānijas laikraksts "Daily Mirror", augusta beigās Holivudas pāris apmeties Dubaijas septiņzvaigžņu viesnīcā "Burj al–Arab". Viņi uz nedēļu noīrējuši karaliskos apartamentus, kas maksā 12 tūkstošus ASV dolāru par diennakti. Divstāvīgajā numurā ir mājas kinoteātris, liela ēdamistaba, divas guļamistabas ar rotējošām gultām un divas vannasistabas ar džakuzi.

Holivudas saldais pārītis ieradies Emirātos ar privātu lidmašīnu. Abi aktieri izklaidējušies kopā ar četrus gadus veco Medoku akvaparkā "Wild Wadi Waterpark" un kāda grezna kūrorta zemūdens restorānā. Kāds no vietējiem strādniekiem pastāstījis "Daily Mirror", ka Breds un Andželina izskatās kā "laimīga ģimene".

Pirmdien 3.oktobrī "Los Angeles Times" publicēja informāciju, ka Breds Pits un Dženifera Enistone(36) pārdod savu Beverlihilas īpašumu par 28 miljoniem dolāru. 2001.gadā, kad abi vēl bija vīrs un sieva minētā māja tika iegādāta par 13 miljoniem, vēlāk to pamatīgi pārveidojot pēc savas gaumes, neaizmirstot arī par jaunākajiem tehnikas saniegumiem. Īpašumā atrodas vairāki tenisa laukumi, vairākas guļamistabas, pazemes stāvvieta gandrīz 10 automašīnām, ekskluzīvs bārs ar ietilpību līdz 200 cilvēkiem utt.

Kā raksta "Los Angeles Times", 28 miljonus vērtā īpašuma pārdošana ir viens no abu aktieru šķiršanās līgumā ietvertajiem punktiem. Dženiferas Enistones un Breda Pita laulības šķiršanas process noslēdzās 2.oktobrī.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu