Fiat Panda aizbrauc uz Daugavpili (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē auto salonā „Auto italia” sīvā cīņā noslēdzās „Mobilā prāta spēle”. Mazā, sārtā Fiat Panda pēc spēles mēroja ceļu uz Daugavpili.

Uz „Auto Italia” un „Grafton” rīkoto „Mobilā prāta spēles” finālu ieradās 15 konkursanti, kas bija 8 nedēļu garumā atbildējuši pareizi uz visiem jautājumiem sūtot sms. Nu viņi tikās aci pret aci. Teikt, ka spriedze bija liela, būtu nepateikt neko. Visiem bija skaidrs, ka ar turpat stāvošo mašīnu - „konfektīti”, mājās brauks tikai viens.

Fināls ievilkās četrās kārtās, jo visi pretendenti uz galveno balvu bija sagatavojušies pārsteidzoši labi. Fināla 4. kārtā palika tikai divi dalībnieki. Uztraukums noteikti pieauga, un pēdējā kārtā, lai noskaidrotu uzvarētāju, tika ņemtas vērā ne tikai pareizās atbildes, bet arī tas, cik ātri ir atbildēts uz jautājumiem.

Visātrāk atbildēt uz jautājumiem par Fiat automašīnām un to vēsturi izdevās Arinai no Daugavpils. Arī finālā viņa nekļūdījās ne reizi, un tas nozīmēja tikai vienu – Ir noskaidrots Fiat Panda īpašnieks! No sirds Apsveicam!

Arina pēc spēles vēl ilgi nevarēja atgūt valodu. Vārdu vietā runāja uzvarētājas smaids. „Es esmu laimīga un ļoti uztraukusies” pēc balvas iegūšanas atzina Arina. Kā izrādās jaunajai Fiat Panda saimniecei nemaz nav autovadītāja apliecība, bet šī balva noteikti būs par stimulu tās iegūšanai.

Ar to arī „Auto Italia” un „Grafton” grib pateikties visiem kas piedalījās šajā spēlē. Viss ir iespējams! Gaidiet līdzīgas spēles jau drīzumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu