Mielavs slepeni salaulājas (198)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augumā raženākie viesi centās nosargāt kāzu slepenību, pat piedraudot ar fizisku izrēķināšanos preses pārstāvjiem.

Sestdien pulksten 14 Krimuldas baznīcā mūziķis Ainars Mielavs noslēdza laulību ar TV5 sekretāri Lieni Slišāni (1980). Ceremonija bija slepena un aptuveni stundu gara — baznīcas durvis svinīgajā brīdī tika slēgtas. Apsargi preses fotogrāfus dzina prom, piedraudot ar fotoaparātu atņemšanu un automašīnas logu stiklu izdauzīšanu.

EKSELENTAS FRIZŪRAS. Neilgi pirms pāra došanās uz fotosalonu no Mielava mājas iznāca "Ekselences" friziere Daiga, kas saposa līgavu un līgavaini atbildīgajam mirklim.

UZKODAS. Pirms kāzu ceremonijas nelielo satraukumu, kā zināms, lieliski remdē labas uzkodas. Dažādas kanapē maizītes un pīrādziņi tika piegādāti arī Mielavam.

SLEPENĀS LAULĪBAS. Mūziķis un TV5 sekretāre nolēma apprecēties vecākajā Latvijas baznīcā Krimuldā. Pārim nozīmīgajā brīdī bija klāt abu tuvākie cilvēki, tostarp arī Lienes kolēģi — TV5 darbinieki. Līgava bija tērpusies garā, baltā kleitā, savukārt līgavainis — gaišā uzvalkā.

VISS VIENUVIET. Īsi pēc pulksten 12 līgava un līgavainis iznāca no mājas pagalma, lai kājām dotos uz blakus namā esošo fotogrāfa Oļega Zernova fotosalonu "Target Studio" iemūžināt mirkli slavenā fotogrāfa bildēs. Kāzu auto viņiem sekoja un iebrauca pagalmā, kur atradās salons.

BĒGŠANAS PLĀNS. Ainara Mielava un Lienes Slišānes vedēji pirms braukšanas uz baznīcu izrunā stratēģisko plānu — šķiet, lai saprastu, kā prātīgāk atbrīvoties no iespējamajiem sekotājiem.

MALDINA. Pēc vairāk nekā stundu ilgās fotosesijas Mielavs ar Lieni jau studijas pagalmā iekāpa mašīnā un devās ceļā, metot dažādus līkumus un līkločus, iespējams, maldinot iespējamos sekotājus. Līdz pēdējam brīdim tika turēts noslēpumā, kurā baznīcā pāris nolēmis salaulāties.

KĀZU AUTO. Ap pulksten 11 no rīta pie mūziķa Ainara Mielava mājām Ģertrūdes ielā piebrauca ar baltiem ziediem un lentēm izpušķots melns kāzu auto "Saab 95". Pēc aptuveni stundas ilgas riņķošanas pāra kāzu auto piestāja pie Krimuldas baznīcas.

APSARGI. Kāzu atmosfēra šķita diezgan neitrāla. Ne miņas no prieka un sajūsmas. Augumā brašākie kāzu viesi uzmanīja un centās nosargāt kāzu slepenību, pat piedraudot ar izrēķināšanos preses pārstāvjiem: "Bīstams jums darbs. Vai nav bail vēlās vakara stundās staigāt pa ielām?", kā arī "dodieties prom, labāk iztiksim bez sadauzītiem mašīnu stikliem".

PRECĒTI. Pēc ceremonijas jaunlaulātie iekāpa mašīnā no baznīcas otras puses. Kad viņi devās ceļā atzīmēt svinīgo notikumu, brašo kungu runas– vīrs vien lakoniski noteica: "Viss beidzies. Laulības noslēgtas. Varat doties prom."

Komentāri (198)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu