Eminems atceļ Eiropas turneju (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais reperis Eminems sakarā ar "spēku izsīkumu, kas saistīts ar medicīniskām problēmām", ir atcēlis septembrī paredzēto turneju Eiropā, otrdien paziņoja viņa ierakstu kompānija "Interscope Records".

Bija paredzēts, ka turneja "Anger Management" ar Eminema protežē "50 Cent" piedalīšanos sāksies 1.septembrī Hamburgā un beigsies 17.septembrī Dublinā. Paziņojumā minēts, ka turneja netiks pārcelta uz citu laiku.

Ierakstu kompānija "Interscope Records" Eminema veselības stāvokli komentēt atteicās.

Jūlijā laikraksts "Detroit Free Press" ziņoja, ka pēc turnejas "Anger Management", kuru mūziķis tikko aizvadīja Ziemeļamerikā, Eminems varētu doties atpūtā. Reperis, kuram oktobrī apritēs 33 gadi, kategoriski noliedza šādus plānus un pavēstīja, ka viņš vienkārši vēlas vairāk koncentrēties uz mākslinieku producēšanas darbu savā ierakstu kompānijā "Shady Records".

Eminems, kura īstais vārds ir Maršals Meterss, pēdējos sešos gados ir guvis sensacionālus panākumus un izdevis vairākus albumus, par kuriem saņēma arī "Grammy" balvas. Ierakstos bieži jūtams viņa naids pret savu māti un draudzeni, kā arī citām popzvaigznēm un homoseksuāļiem.

Mūziķa jaunākais albums "Encore" gan pieklusināja viņa daiļrunību, un tas ietver arī singlu, kura teksts ir vērsts pret karu.

2003.gadā Eminems ieguva "Oskara" balvu kā viens no daļēji biogrāfiskās filmas "8 Mile" mūzikas autoriem. Viņš šajā filmā piedalījās arī kā aktieris.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu