Itālijas premjeram Berluskoni atkal pārstāda matus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni gadu pēc veiksmīgās matu pārstādīšanas operācijas veikta vēl viena šāda procedūra, sestdien ziņoja Itālijas plašsaziņas līdzekļi.

Pieļāvums, ka Berluskoni transplantēti mati, pirmo reizi tika izteikts pagājušā gada augustā, kad viņam, savā Sardīnijas salas rezidencē tiekoties ar Lielbritānijas premjerministru Toniju Blēru, tika redzēts reperu stila galvas apsējs.

Informācija apstiprinājās pēc dažām dienām, kad plastikas ķirurgs Pjēro Rozati paziņoja, ka viņš premjerministram veicis matu pārstādīšanas operāciju. Viņš arī norādīja, ka Berluskoni būs nepieciešama vēl viena šāda operācija, kuras laikā premjera paša mati no galvas vienas daļas vēlreiz tiks pārstādīti uz citu.

Itālijas prese sestdien ziņoja, ka Berluskoni, kurš nākammēnes kļūs 69 gadus vecs, piektdien ieradies uz pieņemšanu pie Rozati. Žurnālisti redzējuši, ka premjeram, gan ieejot pie ķirurga, gan izejot no kabineta, bija apsaitēta galva.

Pēc ārsta apmeklējuma Berluskoni devies uz Sardīniju, kur viņš pavada savu atvaļinājumu.

Berluskoni pēdējā laikā daudz rūpējas par savu ārieni. 2003.gada nogalē viņam tika izdarīta sejas plastiskā operācija, kurā izlīdzināja krunciņas ap acīm. Berluskoni apgalvoja, ka šo plastisko operāciju viņam pieprasījusi izdarīt sieva Veronika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu