Eminems aiziet no skatuves (82)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Repa zvaigzne Eminems nolēmis beigt savu mūziķa karjeru, un viņa pēdējais koncerts, iespējams, notiks 17.septembrī Īrijā, ziņo laikraksts "Detroit Free Press".

Reperim tuvu stāvošas personas laikrakstu informējušas, ka Eminema albums "Encore", visticamāk, ir viņa pēdējais veikums, jo mūziķis nolēmis sākt jaunu karjeru kā mūzikas producents.

"Eminems noteikti ir posmā, kad jūtas tā, it kā būtu sasniedzis visu, ko vien ir iespējams sasniegt repā," sacījis Eminema skatuves partneris Prūfs. "Kāpēc gan neaiziet, atrodoties virsotnē?"

33 gadus vecais Eminems, kura 2000.gada albums "The Marshall Mathers LP" tika pārdots 9,8 miljonu kopijās, kopš 1999.gada izlaidis astoņus albumus.

Daudzas viņa dziesmas kritizētas par aizvainojošajiem tekstiem, tomēr reperim visā pasaulē ir miljoniem fanu.

Reperis šobrīd atrodas pasaules turnejā, kuras pēdējais koncerts paredzēts Dublinā. Eminemam tuvu stāvošas personas apgalvo, ka tas noslēgs ne tikai turneju, bet visu Eminema koncertu karjeru.

Repera menedžeris Pols Rozenbergs gan norādījis, ka nav pieņemts "oficiāls lēmums" par mūziķa nākotnes plāniem, bet ierakstu kompānija "Interscope Records" atteicās komentēt šo informāciju. Rozenbergs tomēr atzina, ka izmaiņas ir gaidāmas un pēdējais Eminema ieraksts "noteikti bija kā kronis šim viņa karjeras posmam".

Citi Eminemam tuvu stāvoši cilvēki informējuši, ka mūziķis vēlas kļūt par producentu, ko "Detroit Free Press" nosaucis par "zvaigžņu radīšanu".

Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu