Atskats: minūte līdz gultai! (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Dāvida šovā - cik daudz vīrietim vajag, lai ievilktu sievieti gultā? Kāds padsmitnieks dižojas ar saviem panākumiem meiteņu savaldzināšanā un pavešanā, savukārt kāda skaistule lauž stereotipus par viegli iegūstamām sievietēm. Video

Intro: saruna ar Grietu. “Klausies, es taču esmu tev pirmais?” apskāvis kailo mājkalpotāju pēc kaislīga seksa, taujā Dāvids. Izrādās – nē. “Labi es iešu saģērbties, man taču nāk viesi,” novelk Dāvids un uzmet uz pleciem nu jau leģendāro dzelteno halātu.

“Labvakar, Latvija, labvakar, Rīga!” ar neliela patosa un humora pieskaņu balsī tiek iesākts kārtējais “Dāvidšovs”.

Studijā tiek aicināts pirmais viesis, ko Dāvids piesaka kā vienu no Rīgas spicākajiem meitu ģēģeriem. Viņa vārds ir Jānis, un viņš ir 19 gadus vecs. Jaunais puisis vienā vakarā izmeņģējies pat ar piecām meitenēm un sevi dēvē par īstu donžuānu

“Kā tev iet ar seksu?” sper vaļā Dāvids. “Baigi labi,” nervozi nosmīn jaunietis.

Jānis stāsta, ka pirmais sekss viņam bijis 15 gados, kas nemaz tik agri neesot. Viņa kontā, ja tā drīkst teikt, ir 100 līdz 150 seksa partneru. Nedēļā reizēm pat sanāk ievilkt gultā divas vai trīs meitenes; rekords esot pat piecas svešas meitenes vienā vakarā.

Jānis nekautrējas atzīt, ka izmanto dažādas mahinācijas, lai apvārdotu savu “upuri”. Viņš aicina meiteni uzpīpēt, aprunājas, tad ievelk viņu blakus istabā, pamaigojas un tad “nokniebjas”. Arī ikdienas gaitās Jānis plāno katra vakara izklaides iespējas. Viņš no rīta pieceļas, uzvāra kapučīno – “uzreiz ir “štuka”, kas kur notiekās, kā ar meitenēm un tā, sazvanās ar draugiem, kur kāds tusiņš un tā, vai būs meitenes”.

“Cik naudas aiziet prezīšos?” taujā Dāvids. “Es vispār nelietoju,” godīgi atzīstas puisis.

Dāvids ir pamatīgi pārsteigts par pārsteidzošo atzīšanos, galu galā šādā vecumā sekss bez izsargāšanās ir īpaši bīstams. Nelielās pieredzes dēļ meitene, piemēram, var palikt stāvoklī, taču par to Jānis daudz nebēdā.

Viņa trumpis un panākumu atslēga naivu meiteņu iekarošanā esot izskats un veids, kā viņš to pasniedz. Protams, būtisks ir arī puiša caururbjošais skatiens. Viņš ir tik pārliecināts par savu seksa prasmi, ka tic, ka meitenes viņu nespēj aizmirst. Interesanta ir Jāņa versija par sievietes orgasmu. “O, džekiņ, tas bija labais” - šādi vārdi no meitenes mutes esot apliecinājums augstākās baudas izjūtām.

Jānis ir saņēmis arī kurvīšus, taču bieži mēģina atrast citu pieeju meitenei, laika arī daudz nevajag, lai ievilktu nepazīstamu meiteni gultā. Rekords – 1 minūte. Viņa donžuāna karjerā pārsvarā bijušas meitenes (galvenokārt nevainīgas) vecuma kategorijā no 16 līdz 20, citreiz patīk arī pieredzējušākas - tā līdz 25.

Studijā tiek aicināta īsta blondīne, kas ir pieder tikai vienam vīrietim, - bijusī GO-GO dejotāja Jūlija. Viņa spēj savaldzināt ikvienu vīrieti, tomēr kritizē Jāņa piekoptos gadījuma sakarus. Viņa uzskata, ka nav jēgas šādām attiecībām, tās ir tukšas un tajās trūkst emociju..

Jūlija pašlaik strādā avīzē “Rītdiena”, taču agrāk ir piepelnījusies arī ārzemēs kā GO-GO dejotāja. Bijusi Japānā četrus mēnešus, taču savu iemīļoto nav krāpusi. Ir bijusi arī negatīva pieredze – sanācis incidents ar kādu pārlieku uzbāzīgu pielūdzēju. Jūlija apgalvo, ka ir uzticīga savam vīrietim, vienlaicīgi viņai sagādā zināmu baudu apziņa, ka viņa ir iekārojama un seksīga arī svešu vīriešu acīs.

Nākamās Dāvids savos bēniņos aicina divas dīvainas meitenes - Laini un Zani. Viena pārdzīvo, ka visas sievietes, kas atļaujas pārgulēt ar vairākiem vīriešiem, sabiedrība uzskata par maukām, savukārt otra atklāj kādu personiskas traģēdijas šķautni, kurā iesaistīts čalis ar BMW, viņa noklusētā draudzene un viņa profesionālie meli. Paskatoties uz meitu ģēģeri Jāni, Zane vēlētos iesist viņam ar lāpstu pa seju.

Raidījuma pēdējais viesis fabrikants Arvis Rekets savu sievu aplidojis lēnām un pamatīgi. Tas esot bijis skaists periods viņa dzīvē. “Kad tu sajūti to fīlingu, viss pārējais kļūst mazsvarīgs,” - tā Rekets.

Viņš netic, ka Jānis ir pārgulējis ar tik daudzām sievietēm, un viņa attieksme pret šādu trusīšu drāšanos ir visai negatīva. Jaunieši lielās ar saviem panākumiem pie sievietēm, lai varbūt izceltos citu priekšā, varbūt vienkārši tādēļ, ka viņiem ir mazs krāniņš un viņus moka kompleksi.

Rekets neesot saskāries ne ar vienu meiteni, kuru interesētu tikai tīrs, minūtes laikā iegūstams sekss. Tādas sievietes drīzāk izmanto vibratora pakalpojumus.

“Jānis tad ir vibratora funkciju izpildītājs,” rezumē Dāvids un novēl skatītājiem jauku un mīlas pilnu nakti. Arlabunakti!

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu