Dūdiņas ar lielajām krūtīm (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Video Otrdienas vakara tēma – cik lielām ir jābūt krūtīm, lai tas būtu seksīgi, bet nebūtu apgrūtinājums?

Raidījuma sākumā uzmanība tiek pievērsta Grietas tēlam, kura krāmējas pa kasti un pārcilā neskaitāmus krūšturus. Grieta ieskandina vakara tēmu: „Es meklēju krūšturi, lai ierūmētu savējās...” Dāvids novīpsnā: „Ko tu gribi ierūmēt? Tev jau vajag spilvendrānas...” - un šovs var sākties.

Pirmā vakara viešņa ir „LNT Mūzikas video” raidījuma vadītāja Vanilla jeb Marta. „Tev ir ļo-o-o-ti skaistas krūtis,” skan kompliments no Dāvida, „protams, tu arī esi ļoti skaista un vispār...” Dāvids ātri nonāk pie atzinuma, ka Vanillas krūšu izmērs ir pietiekami dižens, lai būtu lieliski pamanāms. Vanilla atzīstas, ka patiesībā nemaz nejūtoties tik laimīga kā, iespējams, vīrieši domā. Krūšu dēļ. Viņa labprāt vēlētos uzvilkt, piemēram, topiņu vai kleitu bez krūštura, bet „man nepatīk, kā man izskatās krūtis bez tā”, stāsta viešņa.

„Nu, jā. Ir apavi ortopēdiskie un tad krūtīm domātie... Kur tu vispār iepērcies – vai ziloņu veikalā?” savā nodabā ķiķina Dāvids, vicinādams milzu krūšturi. Vanilla nedaudz iesmejas. Ha, labi, ka viņai ir humora izjūta. Cik varēja noprast pēc meitenes izturēšanās, minētā problēma ar krūtīm tomēr ir nopietni apskatāma, Vanilla nebeidza sūkstīties par to, ka mazāku krūšu īpašniecēm noteikti ir nedaudz vieglāk ikdienā. „Katrā ziņā seksīga sieviete var būt gan ar lielām, gan mazām krūtīm,” ir pārliecināta Vanilla, „tomēr es labprāt vēlētos sev mazākas.”

Studijā tiek aicināts Volkijs. Jaunietis ar gariem matiem un pašpārliecinātu izturēšanos. Ieraudzīdams milzu krūšturi liegi mētājamies uz dīvāna maliņas, samāksloti pārmet krustu un apsēžas. Dāvids piekasās: „Tev tāds suņa vārds.” Nabaga Volkijs, acīmredzami ņemdams ļaunā Dāvida humoru, cenšas būt tikpat asprātīgs: „Nu ko tad tu vēlies, dārgais?” Dāvida uzrautās uzacis liek nojaust, ka Volkijam nekas nav sanācis.

Volkijam ir sava vīzija par krūtīm (kuram vīrietim nav?...). Viņš iesāk pārāk gari un sarežģīti stāstīt par krūšu nozīmi un estētisko baudījumu, ko tās spēj sniegt, bet ātri attopas, ka nevar īsti korekti nobeigt savu domu plūsmu. Tāpēc iztiek ar vienkāršiem domu graudiem. „Vai krūtis ir rokturi, kamēr tu to dari?” Dāvids negrasījās rimties, „kam tev tās vajag?” Labs jautājums, nebūtu slikti aptaujāt dažādu sociālo slāņu vīriešus un noskaidrot, kas tad īsti ir kopējs atbildēm uz šādu jautājumu. Saruna ar skatītājiem. Starp tiem atradās kāds tips, kas nepārstāja runāt, kamēr Dāvids viņam ļāva. Minētā vīrieša viedoklis par krūšu izmēru aprobežojās ar centieniem pierunāt Vanillu nedarīt muļķības un būt apmierinātai ar savām krūtīm: „Manai sievai ir līdzīgas,” piebilda jau pieminētais skatītājs. Interesanti, ko par to viņam teiks sieva? Starp studijas skatītājiem bija arī jau mums zināmais žigolo. Jāteic, ka izturēšanos viņš nebija mainījis, ar salkanu smaidu uz lūpām. Dāvids ātri apjauta, ka pavērusies lieliska iespēja pavilkt jaunekli uz zoba. Žigolo nenoturējās un izspļāva neatkārtojamu sentenci: „Sievietes ar lielām krūtīm gultā ir flegmas.” Kāda cita skatītāja arī pacentās: „Ja es nebūtu modele, es arī...” Eh, vai tiešām vārdu salikums „es esmu modele” vēl arvien apliecina ambīcijas vai statusu kādā sociālajā grupā?

Nataša ienāk studijā mazā žaketītē, ar dziļu dekoltē un, kā atklājas, bez krūštura. Pēc pirmā uzaicinājuma Nataša novelk apģērba gabalu un, droši smaidot, sēž uz dīvāna. „Tu izskaties tāda kā izzvejota, tev kaut kas salipis pie krūšu galiņiem,” Dāvids dalās savās asociācijās. Volkijs atzīst, ka viņam patīk. „Kā tu parādi ar mazām krūtīm, ka esi uzbudināta?” ir neizpratnē Dāvids. Nataša cenšas paskaidrot, ka krūšu izmēram nav nozīmes, lai sieviete izrādītu uzbudinājumu.

Modeļu aģentūras „Vacatio” šefs Zigis. Krūtis, kājas, gurni, parametri.... Zigis atklāj latviešiem „pasaules ideālos standartus”, kā pats saka: 178 cm – augums, 85 cm – krūšu apkārtmērs, 59-60 cm – viduklis, 89-90 cm – gurni.

Dārgās jaunās skatītājas, pievērsiet uzmanību, ka minētie standarti ir domāti modeļu biznesam un neatspoguļo nepieciešamos standartus, lai jūs būtu skaistas, seksīgas un iekārojamas. Zigis atklāj dažus faktus par krūšu izmēriem un dalās pārdomās, kādas tieši krūtis pašreiz ir populārākās...

Krūšturu modelētājas jeb apakšveļas dizaineres Lienes misija Dāvida šovā bija īsumā pastāstīt par krūšturu veidošanu, pieprasījumu un nepieciešamību.

Kā jau katru raidījumu, tiek uzklausīts arī profesionāļa viedoklis, šoreiz – ginekoloģe Dace rezumē: „Krūšu izmērs nav noteicošais. Nav runa par izskatu, bet gan par sievietes pašsajūtu.” Pie tā tad arī šoreiz paliekam.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu