Ja gribi orālo seksu - tuvojies viņai savādāk (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

VideoKas ir orālais sekss - bauda vai izvirtība? Vai tu vispār zini, kas ir sekss?

Kā jau ierasts, pirmajā kadrā parādās Grieta, kas laiski ēd vai drīzāk sūkā banānu. Garām ejot, Dāvids konstatē, ka viņa mājsaimniece apietas ar banānu kā ar krāniņu: „Nu, ēd, ēd. Izskatās, ka tas ir kaut kas no gaļas.”

Vakara tēma – orālais sekss. Studijā ciemiņš Oskars, kas ir neticami kautrīgs un stomīties nebeidz līdz pat raidījuma beigām: „Orālais sekss ir tad ... kad, nu, tu dari kaut ko otram ar muti.” Lielisks definējums! Oskars izcēlās ar vēl virkni neatkārtojamu teikumu par tēmu „Orālais sekss pats par sevi ir orālais sekss”; atbildot uz Dāvida jautājumu, kādā pozā viņš „dod meitenei mutē”, viesis atbildēja: „Tieši un mērķtiecīgi.”

Oskars
Viena no vakar lidojošākajām frāzēm, kas izskanēja no Oskara mutes: ja gribi orālo seksu – „tuvojies viņai savādāk!” Cenšoties rast atbildi uz kārtējo Dāvida jautājumu par to, kur vīrietis visbiežāk beidz, Oskars neveikli smaidīja un mēģināja smieties: „Jā, var beigt arī uz sejas...” Tālāk saruna izvērtās par to, cik dziļi var bāzt mēli sievietes vāverītē un vai tam vispār ir nozīme. Viesis atzina, ka ir gadījies gūt baudu no orālā seksa pat caur prezervatīvu.

„Vai tev nav bijusi vēlme pagaršot, kā pavāram?” ieminējās Dāvids, runādams par spermu. Oskars palika nopietns un noteica, ka gan jau visiem tā esot, bet „nu, varbūt ne visiem. Daudzi pagaršo, daudzi arī negaršo.” Dāvids gribēja izcelties: „Ko, diez, domā meitenes, ja gaidītā jogurtiņa vietā ir strutas?!” Briesmīgs humors. „Ko darīt ar meitenēm, kas nemāk, – vai tās grauž?”

Neliela atkāpe, uzmanība tiek pievērsta skatītājiem. Šovu klātienē vēroja arī kāda grūtniece ar vīru, viņas viedoklis par vakara tēmu bija izcili smalks. Cik varēja noprast, tad orālais sekss viņai asociējas tikai ar to, ka sieviete vīrietim atsūkā kaut kur vārtrūmē: „[Orālais sekss] ir perversija. Nu, vismaz man tā liekas.” Ha, nabaga meitene laikam līdz pat raidījuma beigām neapjauta, ka bija kļuvusi par lielisku piemēru otrai galējībai mūsdienu sabiedrībā – puritānisma paraugam.

Anete
Otrs viesis bija Anete. Jau no paša sākuma operatora acs vairākkārt fiksē kādu niansi, kas tādēļ nepalika nepamanīta skatītājam – Anete bija ieradusies bez krūštura. Lielisks veids, kā pievērst sev uzmanību. Anete turklāt ir psiholoģijas studente, kuras draudzene orālajā seksā ar sev pazīstamu cilvēku saķērusi STS. Tie, kam nav zināms minētais termins, – skaidrojumu meklējiet paši.

Draudzenes nelaimi Anete skaidro ar to, ka „21.gadsimtā cilvēki vairs nav monogāmi”. Uh, dziļa doma slēpjas viņas vārdos, jo katrai jaunai paaudzei labpatīkas domāt, ka viss jaunais ir patiesi nevienam nezināms un nepazīstams... Bet atgriezīsimies pie temata. Dāvids neskopojās ar tiešiem jautājumiem: „Vai tev vāverīte ir skūta? Vai varbūt ar grebeni?” Publika bija sajūsmā, daži tik nogrozīja galvu... „Par to ir jārunā, lai to pareizi darītu,” pavīdēja viedoklis kādai skatītājai. Saprātīga piebilde.

Nākamais trusītis – Ruta (18), kas aktīvi un labprātīgi darbojas organizācijā „Jaunatne pret AIDS”. Beidzot - viņa nestomījās, izturējās nepiespiesti – tieši tas, ko Dāvids tik ļoti vēlējās. „Vai jūs esat slimi visi?!” aizdomājās Dāvids. Tas bija labs, tradīcijās ieturēts melnais humors. 8))

Ruta
Ruta pastāstīja, kā viņas pārstāvētā organizācija dodas izbraucienos pa skolām un nodarbojas ar skaidrošanu, nevienu nespiežot darīt vai nedarīt – galvenais likt aizdomāties. „Mums ir tāds koka krāns vai pat vairāki. Tad uz tā mēs velkam to gumiju...” Viņai pirmais sekss ir bijis 14 gados: „Orālais sekss ir augstākais uzticēšanās veids.”

Dāvids mēģināja uzstiept retoriku: „Kas ir labāks – anālais, orālais vai vaginālais sekss?” Klātesošie vienojas, ka svarīgākais ir sievietes sajūtas un viņas labsajūta un iespēja izvēlēties.

Artūrs
Kā eksperts bēniņos tiek aicināts seksologs Artūrs Šulcs. Viņam bija savdabīga, kaut arī aizgūta teorija par to, ka visi smēķētāji ir kaut kādā veidā vīlušies orālajā seksā, jo regulāri vēlas, lai viņiem kaut kas ir mutē. Nav slikta doma, tiesa, pārāk virspusēja, bet vienalga jautri. Tika aizskarta vienmēr aktuāla tēma – ko darīt ar spermu – rīt nost vai spļaut ārā. Viedokļi dalījās. Bet ir skaidrs, ka vīrietim loceklis ir viņa būtības kvintesence, kuru aizvainot ir diezgan neapdomīgi. Esi vesels!

Ja vēlies pilnu šova izklāstu, skaties video.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu