Atskats: lesbietes ir īpaši garīgas (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

VideoŠovakar Dāvida šovā: lesbietes - izvirtušas vai vīlušās vīriešos?

Studijā viesojas divas jaunas sievietes - lesbietes, kas kopā ir jau vairākus mēnešus. Viedokli sniedz arī psihologs.

Intro. Saruna ar Grietu: “Nu čau, skaistulīt! Tev jau puišu laikam netrūkst?” Dāvids ievada sarunu ar šķelmīgo mājkalpotāju Grietu, kas izstāsta atgadījumu, kā meitenes par daudz iešāva un sāka bučoties. “Stāsti, stāsti!” iekarsis Dāvids mudina Grietu. “Kas var būt skaistāks par divu sieviešu mīlestību?”

Gluži vai lotosa pozā apsēdies, sakrustojis kājas studijas dīvānā, Dāvids aicina skatītājus izteikt savu viedokli - vai divas meitenes ir seksīgi?

Liene (23) un Arita (18)

Protams, krievu meiteņu duetam “Taty” skanot fonā, Dāvida bēniņos ienāk divas "īstas" lesbietes – Liene un Arita. Diez vai šādas meitenes rādīsies kāda vīrieša erotiskajās fantāzijās…

"Grieta! Atnes tēju!" uzsauc Dāvids un sāk iztaujāt abas viešņas. Viņš mēģina noskaidrot meiteņu vecumu un attiecību ilgumu, jautādams - vai vārds “lesbiete” nav lamuvārds? Liene, kas ir vecāka, atzīstas, ka līdz divdesmit gadiem ir draudzējusies arī ar zēniem, taču pirmā saskarsme ar sievieti bijusi jau 16 gados. Viņa nav kategoriski pret vīriešiem, viņa spēj novērtēt, ka ir arī skaisti vīrieši.

Arita savukārt ir biseksuāla un vienlaicīgi uztur attiecības gan ar draugu, gan arī ar Lieni. Arita gribētu dzīvot trijatā – ar puisi un ar draudzeni, jo ar puisi viņu saista īsta mīlestība. Viņai pirmā reize ar meiteni bijusi vienlaicīgi mulsinoša un patīkamu izjūtu bagāta. Viņai ļoti nepatīk nēsāt svārkus ... varbūt vienkārši līkas kājas?

"Vai esi turējusi rokā vīrieša locekli?" jautā Dāvids, mēģinādams saprast, ko sievietes spēj sniegt viena otrai no tā, ko nespēj vīrietis. Izrādās, atbilde ir vienkārša - sievietes ir maigākas. Liene stāsta, ka mīlēšanās ar meiteni ilgst vidēji divas stundas. Interesanti, ka lesbietes cenšas slēpt savu orientāciju, taču skaita ziņā tādu sieviešu esot tikpat daudz, cik geju.

Laura

Turpinājumā Dāvids savā studijā aicina Lauru, kurai tīk simpātiski, sportiski, veseli un bagāti puiši un metas nelabi no tā, ka meitenes savā starpā skūpstās. Pati gan nav izmēģinājusi seksu ar meiteni, taču redzējusi klubā "LaRocca", kā meitenes skūpstās. Zēni savukārt bučojas klubā "XXL". Būs jāaiziet...

Raidījuma gaitā izskan vairākas versijas, kāpēc sievietes kļūst par lesbietēm - vīriešu trūkums, vilšanās attiecībās ar vīrieti; Lauras prāt, tā ir "nobīde"... Ļoti pārdomāta atbilde. Bravo! Skatītāji, pārsvarā vīrieši, atzīst, ka vērot divu meiteņu maigošanos ir uzbudinoši.

Šova turpinājumā Dāvids lūdz Lieni un Aritu nodemonstrēt, kā tas ir, kad meitenes skūpstās. Atkal fonā skan "Taty" un publikas saucieni: “Rūgts!” “Polčasa ja bez tebja...” Pēc publiskā skūpsta Liene uzdzer un stāsta, ka tas ir patīkami - nekas sacelties arī nevar. Abas mīlnieces bērnus pašlaik nevēlas vai nav par to domājušas, patiesībā skaidri redzams, ka meitenes pašas īsti nespēj argumentēt, kāpēc domā to, ko domā.

Mareks

Uz īsu brīdi pie vārda tiek kāds jauneklis vārdā Mareks. Viņš uzskata, ka sieviete nevar izkonkurēt vīrieti seksa jomā, ja nu vienīgi izmanto kādas brīnumainas metodes, kā to dara sektanti.

Ieva

Studijā tiek aicināta bēdīgi slavenā radiošova “Radiogeiša” vadītāja Ieva, kas sarunas gaitā apstiprina, ka ne tikai radio ēterā, bet arī televīzijā spēj būt izcili stulba. Dāvids iemet komplimentu: “Tev tik garas kājas kā telefona stabi!” - un Ieva sāk izklāstīt savu viedokli: “Fig viņ’ zin, kā ir īstenībā … Iņ un Jaņ … tā var būt pohazuha, var būt skaisti, var būt pretīgi.” Viņa netaisās savā raidījumā visus pataisīt par “pidariem”.

Pašai ir bijusi pieredze ar sievietēm, tā esot bijusi īsta un ciešanu pilna mīlestība. "Afterlove party" esot turpinājies veselu gadu, kad Ievai licies, ka viņa sajuks prātā no mīlas mokām. Sievietei ir perfekta sapratne par otru sievieti – gan emocionāli, gan fiziski. Sieviete ir nesalīdzināmi garīgāks radījums par vīrieti. "Varbūt sieviete ir vienkārši bremzēta?" nepiekrīt Dāvids.

Jānis

Pēdējais studijā tiek aicināts ķermeņa psihologs Jānis Ozoliņš, kurš pirms raidījuma ir īpaši gatavojies lesbisma tēmai un drīz atrod kopīgu valodu ar radiogeišu, apspriezdams daktera Zālīša grāmatu. Viņš uzskata, ka pusaudžu gados lielākā daļa jauniešu mēģina eksperimentēt ar savu seksuālo dzīvi, pēc pēdējā pētījuma ir zināma pat statistika, proti, vairāk nekā 80% jauniešu ir domājuši vai sapņojuši par viendzimuma seksuālām attiecībām, starp tiem 36% sieviešu realizējušas šo vēlmi un tikai 25% vīriešu.

Turpinājumā Jānis komentē Aritas dubulto dzimumdzīvi, stāsta par to, ka svārki palīdz uzņemt enerģiju no zemes, bikses – no debesīm.

Dāvids piesaka erotisko deju grupu "Andromedas", kas savu profesiju, proti, lesbiešu tēlošanu uz skatuves nejauc ar savu privāto dzīvi. Rodas iespaids, ka meitenes jūtas kā lielas teātra skatuves dīvas. Šovs izrādās diezgan garlaicīgs. Līdz rītam!

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu