Eltons Džons decembrī precēsies (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sers Eltons Džons ir iecerējis decembrī civilā ceremonijā oficiāli apprecēties ar ilggadējo partneri Deividu Fērnišu, tomēr būšot pārāk aizņemts, lai abi kopā dotos romantiskā medusmēneša ceļojumā.

Slavenais dziesmas "Candle in The Wind" autors plāno nekavējoties izmantot izdevību, kad šā gada 5. decembrī Lielbritānijā stāsies spēkā likums, kas paredz atzīt viendzimuma partneru laulību.

Džons jau cenšoties visu noorganizēt tā, lai svinīgo solījumu abi varētu dot Vindzoras mērijā Anglijā, tādējādi sekojot prinča Čārlza piemēram, kurš 9. aprīlī tur salaulājās ar seno draudzeni Kamilu Pārkeri-Boulzu.

"Mēs noteikti vēlamies to izdarīt ap decembra vidu, iespējams, Vindzorā. Bet mums nebūs medusmēneša. Man ir koncerttūre," paziņoja 58 gadus vecais Džons, kurš ir kopā ar Kanādas televīzijas producentu Fērnišu kopš 1993. gada.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu