Deivids Bekhems par dzīvi pēc dzemdībām (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Futbolists Deivids Bekhems paudis sajūsmu, ka viņa sievai Viktorijai jau trīs nedēļas pēc dzemdībām ir izdevies atgūt iepriekšējo figūru.

Futbola zvaigzne Deivids Bekhems pastāstīja, ka viņa sieva Viktorija pēc trešajām dzemdībām ātri atguvusi slaido figūru.

Anglijas futbola komandas kapteinis intervijā GMTV atzina, ka viņa sieva esot ļoti apmierināta ar savu pēcdzemdību figūru tikai trīs nedēļas pēc mazuļa nākšanas pasaulē.

"Viņa ir ļoti laimīga, godīgi sakot, viņa tāpat īpaši nepieņēmās svarā. Viņai bija tikai šis mazais, glītais puncis. Bet viņai iet patiešām labi, un viņa ir pavisam vesela," sacīja Bekhems. "Viņa jūtas lieliski, ātri zaudē svaru, un tas viņu iepriecina."

Bijusī grupas "Spice Girls" dalībniece laida pasaulē savu trešo dēlu Krusu Madrides slimnīcā. Vēl pārim ir sešus gadus vecs dēls Bruklins un divus gadus vecais Romeo.

Bekhems pastāstīja, ka Viktorijai arī trešajā grūtniecībā bija jāveic ķeizargrieziens, tāpat kā nākot pasaulē iepriekšējiem bērniem.

"Tā ir smaga operācija, un tā ir operācija, ko patiesībā vienmēr kritizē, bet par nelaimi tas ir vienīgais veids, kā Viktorija var laist pasaulē bērnus," stāstīja Bekhems. "Visi trīs bērni bija dabiskām dzemdībām nepiemērotā pozā, un tāpēc viņai vajadzēja veikt ķeizargriezienus."

Madrides "Real" spēlētājs pavēstīja, ka pāris izvēlējies vārdu Kruss tikai dažas dienas pirms mazuļa nākšanas pasaulē.

"Mēs vienkārši gribējām kaut ko citādāku, protams, jo tādi mēs esam, un mēs patiešām ilgi domājām par Krusa vārdu - līdz pat pēdējām dienām, un mēs nekādi nevarējām izlemt, kā viņu saukt," vārda izvēli komentēja futbolists. "Mums tas ļoti patīk. Ir jāveic maza pārbaude: Viktorija bija atpūtas istabā, un es izgāju ārā un saucu uz augšu: "Krus, nāc lejā!" Un tad mēs nospriedām: "Jā, tas ir īstais!""

Pēc Bekhema teiktā, viņa vecākais dēls Bruklins tikai tagad sāk saprast, ka tētis ir viens no pasaules slavenākajiem futbolistiem.

"Bruklins atnāks pie mums un teiks: "Tēti, kāpēc tur ārā ir visi šie fotogrāfi?", un mēs viņam teiksim: "Tāpēc, ka tu esi tik glīts - viņi vienkārši vēlas tevi nofotografēt"," sacīja Bekhems.

"Tagad viņš to sāk saprast, bet viņš vienkārši nevarēja apjēgt visu to "Deivida Bekhema lietu". Visi viņam nāca klāt, sakot: "Es gribētu būt Deivids Bekhems", un tad viņš pārnāca mājās un teica: "Tēti, es gribu būt Deivids Bekhems", un viņš to vienkārši nesaprata," piebilda futbolists.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu