Holivudas platākais un dārgākais smaids (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

„Viņas smaids pārspēj visu, ko vien dzīve var piedāvāt,” – tā Holivudas jaukākās un pelnošākās zvaigznes Džūlijas Robertsas smaidu raksturo filmas "Jaukā sieviete" režisors Gerijs Māršals.

Arī viņas kolēģis Ričards Gīrs neskopojas komplimentiem: „Viņai ir tāda āda, kas dzirksteļo, ja pieskaras pat ar pirkstu galiņiem.” Februārī kinozvaigzne redzama uz kinoekrāniem filmā "Tuvāk".

Neviens nav tik slavens tieši sava smaida dēļ kā Džūlija Robertsa. Par saviem panākumiem viņa daļēji var pateikties neparasti platā un starojošā smaida dēļ. Un, protams, uzmanību piesaista arī viņas mirdzoši baltie zobi. Šādu efektu aktrise panāk, tos balinot. Viņas piemēru pārņēmusi arī Ketrīna Zeta-Džounsa, kura arī tagad var lepoties ar tikpat nevainojamiem zobiem. Iespējams, daudziem liksies dīvaini, ka aktrisei pašai nemaz tik ļoti nepatīk fotogrāfijas, uz kurām viņa redzama ar platu un atklātu smaidu, tādēļ, savā tuvumā ieraugot cilvēku ar fotokameru, viņa tūliņ beidz smaidīt.

Kaut arī Džūlija (38) nav vairs no tām jaunākajām aktrisēm un bīstamais 40 gadu slieksnis vairs nav aiz kalniem, viņa joprojām izskatās lieliski. Arī plastisko ķirurgu palīdzība viņai vēl nav nepieciešama. Jautāta, vai viņu nebiedē lielais svecīšu skaits dzimšanas dienas tortē, Robertsa atteic: „Ja kādam tās [operācijas] ir nepieciešamas, lai tad arī taisa. Ne man par to spriest. Ja kāds ar savu ārējo izskatu nav apmierināts un šādā veidā var kļūt laimīgs, droši vien tas ir pareizais ceļš. Es personīgi daudz lietoju saules aizsardzības krēmu un atļaujos labi pagulēt. Ar sevi esmu pilnīgi apmierināta.” Bez iedeguma krēmiem aktrise lieto arī biokrēmus, kas lieliski palīdz cīņā ar pirmajām krunciņām. Sevišķi viņa iecienījusi Dr. Hauška rožu krēmu, kas uz ādu iedarbojas nomierinoši, pasargā to arī no aukstuma un izžūšanas, turklāt rožu ēteriskā eļļa ir kā balzams dvēselei.

Ja nu vienīgi aktrise kaut ko maina savā izskatā, tās ir frizūras un matu krāsas. Viņa priekšroku dod divējādām frizūrām – taisniem, gludiem, brīvi krītošiem matiem vai arī saspraustiem pakausī. Robertsa labprāt variē ar matu krāsu toņiem. Pirms kāda laika viņa pārsteidza savus pielūdzējus, nokrāsojot tos blondus, bet citu reiz atkal rudus. Jokojot aktrise sacīja, ka gan jau kādreiz viņa parādīšoties vispār bez matiem. Runājot par Robertsas stilu, jāteic, ikdienā viņa priekšroku dod ērtam un praktiskam apģērbam – džemperiem un džinsiem. Bet, dodoties uz kādu pasākumu, kinozvaigzne pārvēršas elegantā dāmā. Tiesa, tas Džūlijai nenākot viegli, jo, kā pati atzīst, viņai parasti esot grūti izvēlēties ko vilkt mugurā. „Es vismaz trīs četras reizes pārģērbjos. Pēkšņi svārki nesēž kā vajag, un kurpes nav īstās... Es vienkārši nevaru izšķirties. Katru reizi esmu īsts nervu kamols. Bet mana istaba izskatās tā, it kā tikko tur būtu eksplodējis spridzeklis.”

Savukārt uzturēt skaisto ķermeni formā palīdz diēta. Džūlija Robertsa ir ārsta Nikolasa Perikones ieteiktās diētas piekritēja. Perikones diēta balstās uz pārtikas produktiem, kas satur daudz omega-3 taukskābes (piemēram, lasis) un antioksidantus (piemēram, ogas). Turklāt nepieciešams dienā izdzert vēl arī 8 līdz 12 glāzes ūdens. Tā esot brīnišķīga recepte, kas ne tikai palīdz atbrīvoties no taukiem, bet ir arī efektīvs līdzeklis cīņā pret grumbām. Jau pēc trīs dienām āda kļūstot gludāka un ievērojami uzlabojoties pašsajūta.

Daudzi mēģinājuši izvilināt no aktrises noslēpumiņus, kuru dēļ viņa ir tik valdzinoša. Te gan jāpiebilst, ka šīs pūles parasti beigušās nesekmīgi, jo Robertsa apgalvo, ka nekādu īpašo paņēmienu viņai neesot. Tas tiesa, daudz kas viņai jau no dzimšanas dots – kaut vai burvīgais smaids. Un vispār nedrīkst Džūliju uztvert pa daļām – atsevišķi viņas smaidu, zobus, lūpas, acis... Viņa jāuztver kopumā, kā personība, kura prot savas dabas dotās dāvanas likt lietā īstajā laikā un īstajā vietā.

Džūlijas Robertsas izmantotā kosmētika:

Ādas kopšanas līdzeklis: Dermalogica Sun Booster Sejas pamatgrima veidošana: Dermologica Treatment Foundation No4, ļoti plānā kārtiņā. Dermologica + Color Corrector izmanto saules iedeguma vietās uz sejas Pūderis: Dr. Hauschka, Translucent Face Powder Ēnas: Dr. Hauschka, Cake Rouge in Accento Acu zīmulis: Dr. Hauschka in Extravaganza (melns) Lūpu krāsa: Dr. Hauschka in Dolce

Sagatavojusi Dina Gipsle

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu