Par Jūrmalas gada cilvēku atzīst mākslinieci Maiju Tabaku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Jūrmalas "Gada cilvēku 2004" kļuvusi māksliniece Maija Tabaka, informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Tabaka titulu ieguvusi par retrospektīvo personālizstādi un dzīves jubilejā.

Māksliniece, kura jau vairākus gadus dzīvo un strādā Jūrmalā, šogad svinēja 65 gadu jubileju. Novembra vidū Valsts Mākslas muzejā par godu šim notikumam tika atklāta arī vērienīga Tabakas personālizstāde, kas skatāma vēl patlaban.

Jūrmalas "Gada cilvēka 2004" titulam kopumā tika izvirzīti deviņi kandidāti.

Balvai bija nominēti arī vieglatlēte Jeļena Prokopčuka, aktieris Eduards Pāvuls, Kristīgās akadēmijas rektore Skaidrīte Gūtmane, fotogrāfs Jānis Kreicbergs, Jūrmalas pilsētas domes Kultūras un sporta nodaļas vadītāja Gunta Liepiņa, pensionāre Mētra Otaņķe, SIA "Jūrmalas ATU" direktors Juris Visockis, kā arī Jūrmalas pilsētas mērs Juris Hlevickis (LPP).

Jūrmalas gada cilvēks 2002.gadā bija Jūrmalas mūzikas vidusskolas ilggadējais direktors Andrejs Upmacis, bet pērn - Jūrmalas 1.ģimnāzijas ilggadējais direktors Jānis Kindzulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu