Kurņikova beidzot apprecējusies! (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā krievu tenisiste beidzot apprecējusies ar dziedātāju Enriki Iglesiasu, otrdien ziņoja amerikāņu žurnāls "US Weekly".

Pēc žurnāla rīcībā esošās informācijas 23 gadīgā Anna Kurņikova un 29 gadīgais Enrike apprecējušies slepenā ceremonijā pirms pāris nedēļām kādā Meksikas kūrortā Puerto-Vaijarta. Ceremonijā piedalījās tikai tuvākie radi un draugi, stāsta viens no aculieciniekiem. Savukārt pāra preses pārstāvji atteicās komentēt minēto faktu, ne apstiprinot, ne noliedzot to. Kurņikovas preses sekretārs apgalvoja: "Mēs nekad nekomentējam Annas personiskās dzīves nianses". Tomēr pedējā nedēļas nogalē Anna Kurņikova, kas regulāri apmeklē tenisa sacensības, ieradās Floridā uz labdarības spēlēm un bija labi redzams, ka viņa valkā laulības gredzenu. Vismaz tā apgalvo žurnāls "US Weekly". Aģentūra "Reuters" ziņo, ka uz jautājumu par viņas attiecībām ar Enriki sekoja atbilde: "Viņš ir baigi foršs, viss ir lieliski un mēs esam precēti". Enrike Iglesiass un Anna Kurņikova satikās 2002. gadā pēc tam, kad dziedātājs uzaicināja tenisisti piedalīties viņa klipā. Vēlāk viņi vairākkārtīgi paziņoja, ka ir apprecējušies, tomēr tās visas izrādījās apzināti izplatītas baumas. Šoreiz žurnāls "US Weekly" apgalvo, ka tas esot noticis "pa īstam".

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu