"Līvi" koncertēs kopā ar Liepājas simfonisko orķestri (10)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. Mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" laikā 28. novembrī Kongresu namā notiks leģendārās Latvijas rokgrupas "Līvi" koncerts ar Liepājas simfonisko orķestri, kurā piedalīsies arī daudzi populāri viesmūziķi.

Ideja par "Līvu" dziesmu programmu ar simfonisko orķestri radusies jau pirms vairākiem gadiem. "Tas bija sen, jau bija iesākta aranžējumu radīšana, tomēr programma ir pabeigta tieši tagad. Es domāju, ka tas ir ļoti labi. Koncertā skanēs gan "Līvu" klasika, gan jaunās dziesmas, arī dziesmas no šogad izdotā albuma," žurnālistiem pastāstīja grupas līderis Ainars Virga. Koncertā piedalīsies arī vairāki īpašie viesi – "Y.C." Aināra Rubiķa vadībā, "Fomins un Kleins", Uldis Marhilēvičs, Dzintars Beitāns un Fēlikss Ķiģelis. Orķestri koncertā vadīs diriģents Jēkabs Ozoliņš. Viņš ar savu kolektīvu "Bildēs" muzicējis jau agrāk - 1988. gada festivālā notika Liepājas simfoniskā orķestra koncerts kopā ar grupu "Remix". Grupas "Y.C." vadītājs Ainārs Rubiķis uzsvēra, ka "Līvu" koncertu gaida ar lielu nepacietību. "Emocijas ir neaprakstāmas. Mums patiešām ir liels gods uzstāties kopā ar "Līviem". Es domāju, ka koncerts būs liela emocionalitātes virsotne," iespaidos dalījās Rubiķis. "Līvu" koncerts Kongresu namā notiks 28. novembrī plkst. 15 un 19. Biļetes uz festivāla "Bildes" koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās: Rīgas Kongresu nama kasē, universālveikalā "Centrs", “Stockmann”, tirdzniecības parkā "Alfa", tirdzniecības centros "Origo", "Spice", "Domina", "Elkor Centrs", "Citymarket", Rīgas lidostā, tūrisma aģentūrā "Kolumbs Juniors", Ķīpsalas izstāžu centrā, "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv. Tāpat biļetes iespējams iegādāties tirdzniecības centros citās Latvijas pilsētās – Liepājas "Rietumu centrā", Ventspils "Tobago", Jelgavas "Vivo centrā" un Smiltenes "Centrā". Informāciju par festivālu var gūt interneta lapā www.bildes.lv.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu