Kurņikova Iglesiasam pludmalē sarīko striptīzu (49)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kurņikova neaiziet no tenisa un turpina sagrozīt galvu “zvaigžņu” vīriešiem. Savu tautiešu sasniegumu iedvesmota, Anna Kurņikova atkal ir pievērsusies tenisam. "Kremļa kausā" viņa gan nepiedalīsies, taču spēkus izmēģinās savā otrajā dzimtenē - Amerikas Savienotajās Valstīs.

Krievu tautības tenisiste kļuvusi par Kalifornijas štata Ņūpotrbīčā notiekošā labdarības turnīra zvaigzni. Tiesa, šā sporta pasākuma laikā Anna pievērsās ne tik daudz tenisam kā “zvaigžņu” vīriešiem. Viņa paspēja ne tikai paflirtēt ar bijušajiem kolēģiem Andrē Agasi un Endiju Rodiku, bet arī apskauties ar slaveno Eltonu Džonu, kurš, kā zināms, nebūt nav tradicionālās seksuālās orientācijas piekritējs. Taču tā bija tikai draudzīga apskaušanās. Visinteresantākā “fotosesija” nedaudz agrāk tomēr notika Meksikā.

Šeit Kurņikova bija manīta kādā pilsētiņā, kur pavadīja dažas dienas ar savu mīļāko Enriki Iglesiasu. Pāris baudīja okeānu, sauli un viens otru. Aizmirsis par vienmēr modro paparaci aci, krievu- spāņu tandēms puskaili ļāvās kaislīgiem glāstiem zem skaidrajām Meksikas debesīm. Lai pārliecinātu savu vīrieti par to, ka aiziešana no sporta nebūt nav izbojājusi viņas figūru, Anna Enrikem pat sarīkoja nelielu striptīzu. Pārtraukumā starp mīlas rotaļām abi balodīši devās iepirkties, īpaši rūpīgi pētot suvenīru plauktus. Atceroties, ka viņi tomēr ir slavenības (vai gadījumā jau nebija par vēlu?), Enrike centās paslēpties zem panamas un uzvilka saulesbrilles. Lidzīgi rīkojās arī Anna, panamas vietā gan uzvelkot kovboju cepuri. Šajās dienās Iglesiass izskatījās ļoti laimīgs. Mīlas apreibinātā popzvaigzne Annu vai uz rokām nesāja, bet reiz pludmalē pat nesa viņu sev uz pleciem, tādējādi demonstrējot savu vīrišķo spēku un izturību. Tas Annu acīmredzot nepārliecināja, jo ar savu uzvedību Ņūportbīčā tenisiste lika mīļotajam saprast, ka skaistulēm ir tendence kļūt neuzticīgām. Ar modernu un jaudīgu fotokameru paparaci izdevās iemūžināt zvaigžņotā pāra mīlināšanos, par ko abi balodīši neko nenojauta un brīvi turpināja ļauties viens otra skūpstiem un apskāvieniem.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu