Ar kādām mašīnām vizinās šovbiznesa zvaigznes (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zināms, automašīna ir ne tikai pārvietošanās līdzeklis, bet arī tās īpašnieka sociālā statusa rādītājs, pēc tās var spriest par cilvēka raksturu un, protams, par viņa materiālajām iespējām. Arī slavenībām tāpat kā ierindas cilvēkiem ir dažādas gaumes un vēriens automašīnu izvēlē.

Daži no viņiem izveido veselu elitāru mašīnu autoparku. Par to, kādām automašīnām dod priekšroku kino un šovbiznesa zvaigznes, piektdien raksta The Daily Telegraph. Izrādās, ka Madonna sev ir izvēlējusies salīdzinoši lētu, bet stilīgu MINI Cooper. Savukārt kultūrists no Austrijas un Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers, uz ceļa paļaujas uz sava trīstonnīga Hummer2, kurš ir pārbūvēts no oriģinālā militārā Humvee, kas izmantots Persijas līča kara laikā.

Komiķim Džerijam Seinfildam piemīt kaislība uz dažādiem Porsche modeļiem, viņa plašajā kolekcijā ir 1955. gada Spyder 550, kurš piederējis leģendārajam amerikāņu aktierim Džeimsam Dīnam (viņš gāja bojā autokatastrofā), un reti sastopamais, 400 000 sterliņu mārciņu vērtais Porsche 959.
Fankroka grupas Jamiroquai līderis Džejs Kejs izvēlas ātrumu un superautomobīli Ferrari Enzo, kurš spēj attīstīt ātrumu līdz 217,5 jūdzēm stundā. Starp citu, tieši kaislības uz ātrumu dēļ Džejam Kejam nesen vajadzēja uz sešiem mēnešiem šķirties no savas autovadītāja licences. Tādu sodu mūziķis saņēma par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Kādus tik transporta līdzekļus savās filmās nav vadījis Toms Krūzs – no iznīcinātāja F – 14 līdz jaudīgam mtociklam. Reālajā dzīvē viņš dod priekšroku drošajam un mierīgajam Range Rover.
“Karību jūras pirāts” Džonijs Deps bauda jaukumus, ko spēj sniegt automobīlis Audi A8. Harisons Fords vada 1966.gada Austin Healey 3000. Aktieris, režisors un scenārists Robijs Koltreins ir 1936. gada Austin 7 īpašnieks. Īsta automīļa kaisle piemīt populārā šova The Tonight Show vadītājam Džejam Leno – viņš ir iegādājies gan Lamborghini Miura, gan McLaren F1, gan veco 1956.gada Chrysler Imperial.
Pie ekoloģiskā transporta piekritējiem pieder Leonardo di Kaprio, kurš pārvietojas automašīnā Toyota Prius ar hibrīddzinēju. Britu supermodele Džodija Kida savukārt ir kabrioletu fanāte – viņai pieder ekskluzīvais Maserati Spyder. Dženifera Lopesa savukārt izvēlas “pieticīgo” Bentley Azure, bet Britnijai Spīrsai pieder efektīgais Porsche 911.
Kas attiecas uz Krievijas zvaigznēm, tad tās ir ar mazāku fantāziju šajā jomā un izvēlas markas, kuras jau sevi ir pierādījušas. Pēc laikraksta “Komsomoļskaja Pravda” ziņām, dziedātājs Jurijs Antonovs pa Maskavu braukā ar iespaidīgu izmēru Mercedes 600, kuru viņam uzdāvinājuši devīgi draugi. Krāšņs sudrabains Mercedes ir arī Mašai Rasputinai. Starp citu – arī dāvana, tikai no pielūdzēja. Ar oriģinalitāti neizceļas arī Kristīna Orbakaite, Valērijs Meladze, Soso Pavliašvili, Irina Saltikova – viņiem visiem pieder tas pats banālais Mercedes 600. Aļonai Sviridovai patīk viņas Cadillac, bet Aļona Apina ir apmierināta ar Audi А4. Režisors Ivans Dihovičnijs pie stūres sēž jau daudzus gadus, dodot priekšroku vācu auto markām – viņam pieder melns Porsche un tumši zaļš Audi. Teleprogrammu vadītāja un aktrise Jūlija Meņšikova ir laimīga, sēžot pie Daewoo Nexia stūres, bet reizēm vizinās arī ar Toyota Camry. Nikolajam Fomenko pieder vienkāršs Volkswagen, bet Dmitrijs Pevcovs savu mīlestību dala starp 1987.gada “kapeiciņu” – labāko draugu dāvanu – un Mercedes. Dziedātājs Andrejs Gubins ir iecienījis nelielas sporta mašīnas. Nesen viņš ir iegādājies Porsche. Kā noskaidrojās, rekordists automašīnu skaita ziņā ir Leonīds Jarmoļņiks, kuram pieder “Moskvič – 2141”, “Ņiva” un četri mersedesi. Par pašu oriģinālāko autobraucēju slavenību vidū jāatzīst grupas “Kāpas” (“Djuni”) līderi Viktoru Ribinu – viņš vēl nesen brauca ar automašīnu “Oka” un pie tam pamanījās kļūt par autozagļu upuri.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu