Macy Gray koncerta publiku iesildīs “kuba” un “Ralph Myerz and The Jack Herren Band” (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mežaparka Lielajā estrādē ar vienīgo koncertu Baltijs valstīs uzstāsies pasaules mūzikas zvaigzne Macy Gray. Publiku pirms Macy Gray uzstāšanās iesildīs pašmāju instrumentālās mūzikas projekts “kuba” un grupa no Norvēģijas “Ralph Myerz and the Jack Herren Band”. Koncerta sākums plkst. 20:00, ieeja no plkst. 18:00.

Projekts „kuba” izveidojies 2001.gadā, apvienojoties grupu “Satellites LV”, “Dull Doll’ un “Lolitas Brīnumputns” dalībniekiem. 2002.gadā tiek laists klajā projekta debijas albums „15 Episodes Of Kuba”, kas iegūst divas Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas. Šogad par godu Eiropas Savienības paplašināšanās svinībām grupa pārstāvēja Latviju koncertos Vīnē un Prāgā, spēlējot jaunu muzikālo materiālu, kas 23.jūlijā būs dzirdams arī Mežaparkā. Ralph Myerz reiz bija pazīstams skandināvu dīdžejs DJ Erlend Sellevold, kurš savas mūziķa gaitas sāka Bergenā, Norvēģijā. Deviņdesmito gadu beigās viņš pieaicināja savus draugus Thomas Lonnheim un Tarjei Storm, lai izveidotu jaunu grupu un pārsteigtu visus ar jaunu mūzikas skanējumu. DJ Erlend Sellevold pieņēma Ralph Myerz vārdu, bet Lonnheim un Strom kļuva par Jack Herren Band. Ar šādu nosaukumu un šajā sastāvā viņi izdeva savu pirmo albumu “A Special Morning”. Nākamajā gadā Ralph Myerz and the Jack Herren Band noslēdza līgumu ar “Emperor Norton Records”. Grupa izdeva arī savus pirmos siglus “Manage a Trois” un Clouds”. Grupa izpilda electronic, progressive house un downtempo stilu mūziku. Biļetes uz gaidāmo koncertu iespējams iegādāties “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās. Biļešu cena Ls 10, bet sākot ar 7. jūliju, koncerta biļešu cena kļūs dārgāka. No 1. jūlija būs iespējams iegādāties arī VIP biļetes, to cena no Ls 35 – 50. Sīkāka informācija par “Biļešu servisa” tirdzniecības vietām http://www.bilesuserviss.lv Macy Gray koncertā Latvija prezentēs savu jaunāko studijas ierakstu “The Trouble With Being Myself”, kā arī spēlēs savas populārākās dziesmas no iepriekš izdotajiem albumiem “The id” un “On How Life Is”. Macy Gray ar savu debijas albumu “On How Life Is’ iekļuva pasaules pop, rok un soul mūzikas topos. Dziesmas "I Try," un "Why Didn’t You Call Me," nodrošināja viņai pasaules atpazīstamību, kā arī kritikas novērtējumu - Macy Gray 1999.gadā tika nominēta Grammy balvai kā labākā jaunā izpildītāja un labākā sieviešu R&B vokāliste. Ap gadsimtu miju albums “On How Life Is” sasniedza četrkāršu platīna statusu. Pēdējais Macy Gray albums “The Trouble With Being Myself” pauž mākslinieces dzīves filozofiju. Katra dziesma ir atsevišķs stāsts par dzīves pārmaiņām, ko dots piedzīvot cilvēkam un to visu vēstī sievietes sirds. Ir dziesmas par mīlestību, par naidu, par īpašiem mirkļiem dzīvē, kas vēlreiz atgādina mirkļus, kuros patiesi novērtējam dzīves doto un arī nesasniegto. Un, protams, mūziku caurvij Macy Gray spēja uztvert lietas ar humoru, kas reizēm palīdz izskaidrot pasaules dīvainības. Macy Grey koncerts Latvijā notiek sadarbībā ar neparastu ūdeni “Vichy Classique” un mobilo sakaru karti “Amigo”.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu