Žurnāls "People": pasaulē skaistākie cilvēki ir Breds Pits un Dženifera Enistone (44)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla "People" 2004.gada 50 skaistāko pasaules cilvēku sarakstā pirmās vietas iekarojis Holivudas pāris - Dženifera Enistone un Breds Pits.

"Es biju nelaimīga izskata pusaudze," Enistone stāstīja intervijā žurnālam. "Es nekad nejutos skaista, nekad." Aktrise arī pavēstīja, ka viņa un Pits "pašlaik pūlas", lai tiktu pie bērniņa. Viņa lieto īpašus vitamīnus, un pāris savā jaunajā mājā gatavo bērnistabu. Skaistuļu sarakstā iekļuvušas arī populārās jaunlaulāto realitātes šova "Nick & Jessica: The Newlyweds" zvaigznes - dziedātāja Džesika Simpsone un Niks Lehijs. Atzinību guvušas arī dvīnes Mērija Keita un Ešlija Olsenas, kas drīzumā kopā būs redzamas filmā "New York Minute". Vēl divas māsas - grupas "Rolling Stones" dalībnieka Kīta Ričardsa meitas, modeles Aleksandra un Teodora Ričardsas arī iekļuvušas pasaules skaistāko cilvēku aprindās. Halle Berija parādās starp žurnāla "People" skaistulēm jau astoto reizi, gandrīz vienmēr kopā ar Džūliju Robertsu. Nikola Kidmena sarakstā iekļuvusi sesto reizi, bet cits austrālietis, Hjū Džekmens, nonācis sarakstā jau ceturto gadu pēc kārtas. No sporta pasaules slavenībām par skaistākajiem tiek atzīti Ņujorkas "Yankees" spēlētājs Alekss Rodrigess un "Nascar" braucējs Deils Ernhards juniors. 15.gadskārtējais pasaules skaistāko cilvēku saraksts nonāks pārdošanā piektdien.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu