Enrike Iglesiass atsakās dziedāt duetā ar savu draudzeni Annu Kurņikovu (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Enrike Iglesiass apbēdinājis savu draudzeni Annu Kurņikovu, atsakoties uz skatuves dziedāt ar viņu duetā. Krievu tenisa zvaigzne Anna vēlējusies pievienoties Enrikem viņa gaidāmajā koncertā Maskavā, raksta "Daily Star".

Tomēr spāņu izcelsmes dziedātājs nolēmis, ka šāds duets negatīvi ietekmētu viņa tēlu. "Viņa gribēja dziedāt pārsteiguma duetā Maskavā, kad Enrike tur uzstāsies aprīļa beigās," zinātājs pavēstīja intervijā laikrakstam. "Viņa patiešām to ļoti vēlējās un cerēja, ka tā viņai būtu triumfējoša atgriešanās dzimtenē." "Enrike apsvēra šo ideju. Viņš mīl Annu un domāja, ka kopīga parādīšanās uz skatuves viņu darītu laimīgu," viņš stāstīja. "Bet viņam tuvu stāvošie cilvēki norādīja, ka tas varētu izskatīties mazliet nepiemēroti tur būt ar viņu kopā." "Viņi pateica viņam, ka nepieciešams saglabāt iekārojamā puiša tēlu, un nevēlas, lai izskatītos, ka viņš atbalsta savas mazāk veiksmīgās draudzenes karjeru," piebilda informētājs. 22 gadus vecā Anna par šādu lēmumu jutusies apbēdināta un vīlusies. "Viņa kļuva pavisam emocionāla un uztvēra to visu personiski," zinātājs klāstīja laikrakstam. "Enrikem šis lēmums attiecās uz viņa karjeras tēlu, nevis viņa privāto dzīvi."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu