Amerikāņu lielā panda Ķīnā iegūst seksuālo izglītību

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīniešu veterinārārsti sākuši rādīt Amerikā dzimušajai lielajai pandai Hua Mei seksuāli izglītojošus videomateriālus, kuros redzama pandu pārošanās, lai sagatavotu viņu «aklajiem randiņiem» ar Ķīnā dzimušajiem pielūdzējiem.

Četrus gadus vecais dzīvnieks, kura vārds nozīmē 'Ķīna–Amerika' no Sandjego tika nogādāts Ķīnā februārī. Atbildīgie darbinieki cer, ka pēc karantīnas mēneša beigām panda savās jaunajās mājās Volunas lielo pandu aizsardzības un izpētes centrā Ķīnas dienvidrietumos ātri sapārosies.

«Mēs ceram, ka viņa paliks stāvoklī līdz marta beigām,» sacīja izpētes centra vadītāja vietnieks Vei Žunpins. «Bet vispirms viņai būtu nepieciešama zināma seksa izglītība.»

Tā kā Hua Mei ir bijusi nebrīvē kopš pašas dzimšanas, viņai ir ļoti pieticīgas zināšanas par seksu, tāpēc centra darbinieki parādījuši tai videomateriālus, kuros redzama pandu pārošanās. Viņa arī vesta skatīties uz citām pandām, kas pārojas.

Pateicoties šādiem seksuālas izglītības «kursiem», kurus izgājušas arī citas izpētes centra pandas, jau notikušas dabiskas pārošanās.

Hua Mei ir piemeklēti četri potenciālie tēviņi.

«Es nezinu, kurš no viņiem būs pietiekami veiksmīgs, lai sapārotos ar mūsu princesi,» sacīja Vei. «Tas viss ir atkarīgs no Hua Mei, lai viņa atrastu savu īsto.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu