Anna Kurņikova izģērbjas pludmalē (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī tenisiste Anna Kurņikova nupat piedalījusies žurnāla "Sports Illustrated" fotosesijā par godu žurnāla 40 gadu jubilejai. Kompozīcijā, protams, nekā jauna: sižets - meitene pludmalē, minimāls peldkostīms, jūra, smiltis...

Ne pirmo reizi Anna Kurņikova pozē žurnālam "Sports Illustrated", 2000.gadā viņa jau gozējās uz žurnāla vāka. Tiesa, toreiz viņa vēl bija vienkārši simpātiska tenisiste. Būs jau divi gadi, kopš Kurņikova vairs neiziet laukumā tenisa turnīros, bet gan publicitāti iegūst, pozējot dažādos izdevumos, vēlams, tikai peldkostīmā. Krievu preses izdevumos tik ļoti populārā Anna Kurņikova tiek apsaukāta par tenisisti, kas nekad tāda nav bijusi, par skaistu sievieti, kas nemāk spēlēt tenisu utt. Neskatoties uz to, preses izdevumi ļoti labprāt publicē viņas jaunākās fotogrāfijas, kas acīmredzot piesaista lasītāju uzmanību (sk. fotogaleriju). Nesen kāds žurnāls paziņoja, ka ir ar mieru maksāt Kurņikovai 10 miljonus dolāru par topless fotogrāfijām. Nav slikta cena, ja pieņem, ka Renē Zelvēgere, kas bija spiesta pieņemties svarā par 12 kg, lai piedalītos filmā "Bridžitas Džounsas dienassgrāmata 2", saņēma tikai 3,5 miljonus. Annas Kurņikovas sasniegumi tenisā: Ir uzvarējusi 16 WTA turnīrus pāros - 200 uzvaras, 71 zaudējums; Nav ieguvusi nevienu balvu, startējot viena, - 209 uzvaras, 129 zaudējumi; Tenisistes karjerā nopelnījusi 3 584 662 miljonus dolāru. Reklāmas līgumu kopējā summa nav precīzi zināma, bet tā pārsniedz 30 miljonus dolāru.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu