Tropu mēnesis Rīgas zoodārzā sāksies ar nakts dzīvnieku nedēļu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tropu mēnesis Rīgas zoodārzā pirmdien sāksies ar nakts dzīvnieku nedēļu, pavēstīja zoodārza informācijas daļas vadītājs Ingmārs Līdaka.

Viņš pastāstīja, ka darbdienās zoodārza Tropu mājā gaidīs skolēnu grupas, kurām būs iespēja uzzināt par tropiem, tropu dzīvnieku pielāgošanās spējām un vides aizsardzību. Savukārt sestdienās un svētdienās interesanti būšot ikvienam apmeklētājam. "Varēs apskatīt un aptaustīt vienu otru [nedēļas] varoni," solīja Līdaka. Viņš piebilda, ka būs iespēja arī saņemt atbildes uz jautājumiem un piedalīties dažādās aktivitātēs. Savukārt 9.februārī sāksies kukaiņu un nekukaiņu nedēļa, 16.februārī - abinieku, bet 23.februārī - rāpuļu nedēļa. Tropu mājas komplekss Rīgas zoodārzā atklāts 2001.gada maijā, kļūstot par pirmo lielo vides ekspozīciju, kur apmeklētāji var ne tikai vērot dzīvniekus, bet arī izjust vides apstākļus, kuros tie dzīvo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu