Apzog Dītera Bolena villu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē apzagta popmūzikas producenta un dueta "Modern Talking" bijušā dalībnieka Dītera Bolena villa netālu no Vācijas pilsētas Hamburgas, un Bolens teica, ka viņam "nekas daudz vairs nav palicis".

Kamēr Bolens Ķelnē vadīja žūriju telekanāla RTL talantu konkursa "Vācija meklē superzvaigzni" ("Deutschland sucht den Superstar") kārtējā šovā, pa viņa milzu villu čakli rosījās zagļi. Bolens laikrakstam "Bild" pastāstīja, ka nozagta viņa jaunā skaņu ierakstu studijas aparatūra, gleznu un pulksteņu kolekcija, dators, kurā bijusi viņam svarīga informācija, viņa draudzenes Estefānijas rotaslietas, apģērbi, apavi un mobilie tālruņi. Vēl garnadži paņēmuši Bolena personiskos dokumentus un līgumus, kā arī privātās fotogrāfijas. Zagļi bija ieradušies ar kravas automašīnu, kurā aizveda savu guvumu, un nozaguši arī popmūziķa draudzenes jauno džipu "Honda CRV". Savukārt divas citas pagalmā esošās automašīnas - BMW Z8 un BMW X5, kurām ir no satelīta uzraugāmas pretaizdzīšanas ierīces, -noziedznieki nav mēģinājušai aiztikt. Policija atzīst, ka Bolena villā rīkojušies profesionāļi, un pašlaik izmeklētāji mēģina noskaidrot, kā zagļiem izdevies atvienot signalizāciju. Pirms septiņām nedēļām no popmūziķa mājas pagalma tika nozagts džips BMW X5, taču drīz vien to aizturēja uz robežas ar Poliju.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu