Lembergs finansiāli atbalstīs popgrupu "C- Stones" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils mērs Aivars Lembergs pirmdien parakstīs sadarbības līgumu ar jauniešu popgrupu "C – Stones" par grupas finansiālu atbalstīšanu nākamos trīs gadus. Pirmdien žurnālistiem Lembergs atgādināja, ka grupu viņš kā privātpersona finansiāli atbalstīja arī šogad.

Viņš uzskata, ka grupai ir izredzes gūt panākumus arī ārpus Latvijas, tādēļ arī nākamos trīs gadus viņš grupu finansiāli atbalstīs. Ventspils mērs gan nevēlējās nosaukt finansējuma lielumu. "Viņu izvēlētajam žanram pēc ekspertu vērtējuma vajadzīga sēklas nauda vismaz divus gadus," skaidroja Lembergs piebilstot, ka šādas jauniešu grupas pasaulē ir populāras, lai gan arī mūžs tām ir īss, jo "līdz vecumam jau nedejosi". Grupas "C-Stones" pamatsastāvu veido Olafs Bergmanis, Līva Boitmane, Zane Beļska un Kristians Korns - ventspilnieki, kas savulaik daudzus gadus darbojušies Lūcijas Boitmanes dibinātajā un vadītajā Ventspils bērnu popgrupā "Jūras akmentiņi". Grupa jau trešo reizi ir iekļuvusi Eirovīzijas nacionālās atlases finālā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu