Annas un Enrikes kaisle uz parka soliņa (57)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anna Kurņikova un viņas draugs spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass nesen publiski demonstrēja attiecību kaisli kādā Kalifornijas pludmalē.

Sākotnēji pārītis aprobežojās ar skūpstiem un apskāvieniem, bet brīdi vēlāk vairs jau nekautrējās glāstīt viens otru. Tomēr jāatzīst, ka slavenības ievēroja visas pieklājības normas un tas neizvērsās par publisku Kamasutras pozu demonstrāciju, kaut arī Enrikem nebija nekas pretī iebāzt savas rokas draudzenes biksēs. Viņus nespēja traucēt ne daudzie sporta entuziasti, kas regulāri veic skrējienus pa pludmales asfaltēto celiņu, ne saules procedūras mīlošie atpūtnieki.

Anna Kurņikova beidzot bija arī noņēmusi plāksteri, kas no ziņkārīgo acīm slēpa tetovējumu uz muguras. Acīmredzot bijusī tenisiste nemaz nejūtas tik slikti, kopš vairs nepiedalās nevienā tenisa turnīrā un WTA ranga tabulā ir noslīdējusi no 147 uz 221 vietu. Kopš viņa tika padzīta no Amerikas kabeļtelevīzijas sporta raidījumu reportieres amata, viņas pašreizējā nodarbošanās nav īsti zināma. Neskatoties uz to, ASV tabloīdi apgalvo, ka drīzumā viņas jaunā darba vieta būs MTV.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu