Annu Kurņikovu ar kaunu padzen no darba ASV televīzijā (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Angļu avīze "The Daily Telegraph" raksta, ka minētā tenisiste tikusi atlaista no darba televīzijā, jo nespēj pildīt uzdotos darba pienākumus.

ASV kabeļtelevīzijas kompānija pirms neilga laika piedāvāja Annai Kurņikovai kļūt par speiālkorespondenti sporta nodaļā, kur viņas pienākumos ietilptu intervijas ar sporta slavenībām un nelielu sižetu veidošana par "lielā" sporta aktualitātēm.

Nostrādājusi piecas dienas, Kurņikova tika atlaista, jau paspējot nopelnīt aptuveni 140 000 dolāru. Pēc vairāku profesionālu sporta žurnālistu un dažādu ASV sporta izdevumu viedokļa, vienīgais, kas vismaz nedaudz varēja piesaistīt skatītājus viņas raidījumam, bija spilgti rozā topiņš un īsie svārciņi.

"Tas, ka Kurņikova pēkšņi var kļūt par sporta žurnālisti, liecina, ka pasaule ir nojūgusies; ja sporta komentētājs ir interesantāks par sportistiem, tad tas ir galīgi garām," raksta "The Daily Telegraph".

Savukārt "New York Post" raksta, ka "Kurņikovas tenisistes karjera izskatās ļoti iespaidīgi, salīdzinot ar viņas TV reportieres karjeru". Lielākā daļa sašutušo žurnālistu izsaka pieņēmumu, ka vadošā ASV kabeļtelevīzija pieņēma Annu Kurņikovu darbā tikai viņas patīkamo auguma līniju dēļ.

ASV preses izdevumi atreferējot aculiecinieku stāstīto, apgalvo, ka "slavenās tenisistes" raidījums izskatījies kā sūdīga parodija. Raidījuma producents pat ir bijis spiests izdzīt nepiederošos TV darbiniekus, kas ar nepārtraukti ķiķinājuši un mēdījušies par raidījuma vadītājas "fantastiskajām žurnālistes spējām".

Pati atlaistā darbiniece Anna Kurņikova apgalvo, ka aizgājusi no darba TV, jo nejūtoties omulīgi, izgaismojot savu kolēģu privāto dzīvi.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu