Visu laiku netalantīgākie mūziķi (66)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī rokmūzikas veterāns Miks Džegers atzīts par vienu no netalantīgākajiem māksliniekiem mūzikas vēsturē, liecina amerikāņu žurnāla "Blender" aptaujas rezultāti. Un, kaut arī Selīna Diona ieņem tikai 26 vietu, viņa noteikti ir pelnījusi atrasties godpilnajā pirmajā vietā kopā ar, piemēram, P.O.D.

"The Rolling Stones" līderis ierindots 13.pozīcijā. Visu laiku netalantīgāko mūziķu sarakstā Džegers "atpaliek" no tādām zvaigznēm kā Emersons, Leiks un Palmers, Maikls Boltons, Kenijs Dž. un reperi "Insane Clown Posse", kas ieņem pirmo vietu. 60 gadus vecais Džegers guvis panākumus kopā ar grupu "The Rolling Stones", taču viņa solokarjera ir cietusi neveiksmes. Mūziķa jaunākais albums iznākšanas dienā - 2001.gada novembrī - tika pārdots tikai 954 eksemplāros. Protams, nevarētu apgalvot, ka Džegera solokarjera būtu spīdoša un panākumiem bagāta, tomēr nav tik slikta kā, piemēram, Džonam Bon Džovi. Žurnāls "Blender" Džegera solo daiļradi nosaucis par vēl sliktāku, nekā būtu spējīgs radīt "sešus gadus vecs bērns bez muzikālās dzirdes". Deivida Bovija rokgrupa "Tin Machine", kas nosaukta par "ļoti, ļoti sliktu", arī iekļuvusi necildinošajā sarakstā vienu vietu augstāk nekā Džegers - 12.pozīcijā. Sarakstā minēts arī "Vanilla Ice", kas ieņem astoto vietu, Latoija Džeksone - 11.vieta, jaunā viļņa grupa "Oingo Boingo" - 16.vieta - un popdziedātājs Hovards Džonss - 20.vieta. Grupa "Jamiroquai", kuras līderis Džejs Kejs nosaukts par "balto beztalantīgo Stīviju Vonderu", ierindota 25.vietā, vienu vietu pirms Selīnas Dionas. Deju mūzikas producents Pols Oukenfolds ieņem 35.vietu, savukārt leģendārā rokgrupa "The Doors" - 37.vietu. Žurnāls grupas līderi Džimu Morisonu kritizē par to, ka viņš uzspiedis "visai pasaulei savus galēji nenobriedušos uzskatus". Zemākās vietās minēti arī Bobs Geldofs, "Whitesnake" un "Mike and the Mechanics". "Ja es būtu vienā no šīm grupām, es dusmotos par šādu sarakstu," sacīja žurnāla "Blender" redaktors Endijs Pembertons. "Bet viņiem jābūt labākiem. Tā ir viņu pašu vaina, ka viņi tajā iekļauti." Noteikti varētu pielabot minēto sarakstu ar dažām fantastiski jaukām grupām, kā, piemēram, P.O.D. vai Linkin Park.

Komentāri (66)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu