Eksperta vērtējums par “t.A.T.u”. (98)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Latviju Eirovīzijas noskaņās arī varēja redzēt, dzirdēt un lasīt vismaz visā Eiropā, un šķiet, ka Rīga uz brīdi kļuva par filmētāko un fotografētāko pilsētu kontinentā. Konkursa uzvarētāji mums visiem ir labi zināmi, skatuve, šovs, dalībnieki un fināla pasākuma vadītāji ir apspriesti un mūsu ziņā ir saprast noskaņas, kādas valdīja ap Eirovīziju. Krējumā ieskats ballītē pēc koncerta, alternatīva Eirovīzijai un kāds vērā ņemams viedoklis.

Dace Andžāne, “Krējums...saldais”: “Daudzi Eirovīzijā bija prognozējuši Krievu grupas “Tatu” uzvaru. Par to, cik liels sasniegums ir trešā vieta, var strīdēties, bet abas meičas bija pamanījušās sacelt pamatīgu jezgu arī Latvijā. “Krējums” uzklausīja muzikologa Artēmija Troicka viedokli gan par “Tatu”, gan Krievijas šovbiznesa izredzēm pasaules tirgū.” Artēmijs Troickis, muzikologs: “Krievu šovbizness ir izgājis uz lielās starptautiskās skatuves. Cik nopietna būs šī izraušanās, es nezinu. Krievijā ir maz tādu meiteņu, kas no vienas puses būtu nimfetes, no otras puses – lesbietes, un no trešās – prastu dziedāt un kustēties. Pagaidām ir atradušās divas. Vienu sauc Ļena, otru – Juļa. Vēl grūtāk ir atrast tādu producentu kā Vaņa Šapovalovs, kas ieregulētu viņām smadzenes, un iestāstītu, kas jārunā preses konferencēs. Ja atradīsies vēl tādas, mēs aizpildīsim ar viņām visu pasaules tirgu. Diemžēl krieviem šovbiznesā arī vairāk nav ko piedāvāt. Krievu rokā tomēr ir nopietni puiši – Ševčuks, Grebenščikovs, Iļja Lagutenko. Viņi starptautiskajai skatuvei ir pārāk nopietni. Tur pirmkārt vajadzīgs sekss. Bet Ševčuks un sekss ir gandrīz nesavienojami jēdzieni. Savukārt mūsu popmākslinieki ir pārāk veci. Vai spējat iedomāties Josifu Kobzonu, Mihailu Šufutinski vai Ļevu Ļeščenko piedalāmies “Top of the Pops” kopā ar Robiju Viljamsu vai Merilinu Mensonu? Tā būtu tāda dekadence, ka Rietumu publika vienkārši nesaprastu.”

Komentāri (98)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu