Stilīgie rīdzinieki atvadās no vasaras elegantā ballītē baltās noskaņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Bazalijs

Šovasar Rīgas Panāzijas modernās virtuves restorāns “RestBar Mo” savu pirmo jubileju svin ar krāsaino ballīšu sēriju. “Melnajai” un “sarkanajai” ballītei piektdien, 31.augustā, šīs neaizmirstamās vasaras pēdējā vakarā notika trešais svētku pasākums – “Chaos at the Museum: Bianco Party”.

Pateicoties rūpīgi izdomātajam dekoram muzeju terases stilā, restorāns “RestBar Mo” no vēsās Rīgas krastmalas uz dažām stundām “pārcēlās” uz Itālijas dienvidiem, uz mākslas un izsmalcinātas baudas mājvietu. Svelmīgu muzikālo atmosfēru izdevās radīt DJ Nataļjai Baškirovai, kura ir arī Rīgas modes muzeja direktora vietniece, un satriecošam jaunajam elektroniskās mūzikas projektam Sexotronica&VDJ Rodion. Jaunais mākslinieks Fjodors Zernovs viesiem piedāvāja neparastu performanci, pārvēršot baltus balonus unikālos mākslas objektos.

Kā parasti, cienastam šajā vakarā bija ierādīta īpaša vieta. Restbar MО pavāri un bārmeņi cienāja viesus ar autoruzkodām un Eiropas modes cienītāju vidū visaktuālāko kokteili “Baltā orhideja”.

Organizatoru komanda jau ir sākusi veidot noslēdzošo svētku pasākumu, kas ir ieplānots septembra vidū. Tā būs “zaļā” ballīte veselīga un sportiska dzīves veida stilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu