Repšes dienesta auto nodara kaitējumu valstij.

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidents Einars Repše atzīst, ka viņa dienesta automašīna "BMW", kas pārmantota vēl no iepriekšējiem premjeriem, nodara kaitējumu valstij.

"Mana dienesta automašīna ir tik sagrabējusi, ka tās turpmāka ekspluatācija ir kaitējums valstij," šodien valdības sēdē sacīja Repše, diskutējot par dienesta automašīnu iegādes principiem. Premjera vajadzībām tiek izmantotas divas automašīnas - minētā "BMW", kā arī apsardzes džips "Nissan Patrol". Ministru prezidenta "BMW" ražots 1996.gadā, to izmantojuši arī iepriekšējie premjeri. Mašīnas atrodas Drošības policijas valdījumā. Ministru prezidenta "BMW" regulāri rodas tehniskas problēmas lielā nolietojuma dēļ. Tādēļ iepriekšējo premjeru Andri Bērziņu bieži veda ar apsardzes džipu. 2001.gadā uz Baltijas premjeru sanāksmi Siguldā Bērziņš ieradās pat ar "tautas auto" - Drošības policija atvēlēja savu labāko automašīnu - gadu veco vidējās klases "Volkswagen Passat 1,8 TD".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu