Vasaru pieminot: karstākie pašmāju dāmu kadri peldkostīmos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmumi no Instagram

Lai arī meteoroloģiskā vasara Latvijā vēl nav beigusies, peldkostīmu sezona gan. Sākot krist koku lapām un gaisa temperatūrai kļūstot zemākai, ļaužu apģērbs kļuvis biezāks un mazāk atklāts. Atceroties svelmaino vasaru, esam apkopojuši karstākos foto, kuros gozējas pašmāju slavenās dāmas.

 

Felix Felicis

A post shared by Zelma Jegere (@tak_tak_watafak) on

 

#vacation?

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

 

Small things that make me happy☺️?❤️???‍♀️??‍♀️??‍♂️??

A post shared by AMINATA (@aminata_savadogo) on

 

Sea Salt Sun . ?Oskars Vīksne @cilvek_berns 2018

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

Kā jau ziņots, par meteoroloģisko vasaru Latvijā dēvē periodu, kad diennakts vidējā gaisa temperatūra caurmērā ir augstāka par +15 grādiem. Šogad vasara iestājās aptuveni mēnesi agrāk nekā ierasts - Rīgā un vietām citviet Latvijā jau kopš 7.maija diennakts vidējā gaisa temperatūra pārsvarā ir virs +15 grādiem.

Tik agri kā šogad vasara Latvijā iestājusies pirmo reizi, un nav izslēgta iespēja, ka tās noslēgums būs vēlākais novērojumu vēsturē. Pašreizējais rekords pieder 1967., 2002. un 2009.gadam, kad vasaras siltums valstī turpinājās līdz 10.-12.septembrim.

Parasti meteoroloģiskā vasara ir īsāka par kalendāro vasaru, tās vidējais garums ir no 60 dienām Vidzemes augstienē līdz 80 dienām Zemgalē un Latvijas dienvidaustrumos. Meteoroloģiskā vasara visbiežāk sākas jūnijā un noslēdzas augusta beigās.

Gan ASV uzņēmums "AccuWeather", gan "The Weather Company" prognozē, ka siltāks nekā parasti būs ne tikai septembris, bet arī oktobris un novembris. "The Weather Company" norāda, ka ziemā Eiropā tomēr iespējams periods ar lielu aukstumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu